Pět branek za druhý poločas rozhodlo o debaklu v Olešné


Branky


0

Souboj favorizované Kněževse a černého koně soutěže z Olešné skončil překvapivě jednoznačným výsledkem. Naplnil se tak i dobrý odhad tipujících fanoušků, kteří klopýtnutí druhého celku tabulky očekávali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužstvo domácích nastoupilo bez R. Poláška a P. Telváka, které nahradili oproti zápasu v Janově M. Polášek a T. Procházka. Aktivněji začali hosté, ale hned první akce domácích znamenala změnu skóre. V 5. minutě vypadl Lennerovi z náruče centrovaný míč T. Vodrážky a všudybílek Polášek dorazil balón z 5 metrů do prázdné branky, 1:0. Ihned v následující minutě napadali domácí rozehrávku soupeře, míč se dostal k volnému Karasovi, ale ten z 10 metrů mířil mimo pravou tyč.

 

Střela Poláška v 10. minutě z dobrých 20 metrů skončila také mimo branku. Hosté se do první velké šance dostali ve 14. minutě a hned bylo srovnáno. Zatímco se Olešenští zbytečně dožadovali odpískání faulu na Helebranta, hosté pokračovali v akci a Večeřa hlavou z malého vápna vyrovnal na 1:1. V 16. minutě mohl vedení na domácí stranu vrátit T.Vodrážka, ale ideální přihrávku Poláška zakončil technickou střelou těsně mimo levou tyč.

 

O minutu později byl již domácí kanonýr úspěšnější. J. Procházka vybojoval ve velkém vápně míč, byl nemilosrdně faulován a T. Vodrážka z pokutového kopu mířil přesně, 2:1. Ve 25. minutě mohli hosté vyrovnat. Krejčí svým lobem sice překonal Fiedlera, ale míč skočil mimo branku.

 

Po půlhodině střílel z trestného kopu Vrábík, ale Fiedler byl pozorný. Hosté byli v této pasáži utkání aktivnější, ale když nedokázali využít ani několika centrovaných míčů, které směřovali do velkého vápna dopmácích, odcházelo se do kabin za jednogólového vedení Olešné.

 

 

 

Také druhý poločas začali hosté aktivněji. Napadali domácí rozehrávku již v zárodcích akcí a nepouštěli je z vlastní poloviny. Jenže ve 49. minutě unikl po pravé straně Polášek, přesným centrem našel na malém vápně volného J. Procházku a ten se hlavou nemýlil, 3:1.

 

V 51. minutě střílel ve velké šanci mimo branku Majba. Kněževeští mohli snížit v 56. minutě, ale Večeřa mířil z voleje mimo branku. Po hodině hry přišlo rozuzlení. Hostující Vaníček nejprve beztrestně fauloval Majbu,a by o několik minut později hrubě sestřeli Karase a viděl z rukou sudího rovnou červenou kartu. Karase nahradil Pakši, po deseti vteřinách na hřišti obešel ve vápně Vrábíka a při snaze o střelu byl faulován. Následovala žlutá karta pro hostujícího stopera. A T. Vodrážka se z penalty opět nemýlil, 4:1.

 

Navýšení skóre kněževeský stoper nepatřičně okomentoval, viděl během minuty druhou žlutou kartu a následně musel do sprch. Přesilovku dvou hráčů náš celek Olešné využil dokonale.V 74. minutě střílel T.Procházka z hranice šestnáctky těsně mimo. V 77. minutě vysunul nádherně Kandler Poláška a ten ještě pohledněji přehodil ze 30 metrů vyběhnuvšího Lennera, 5:1.

 

Stejná situace proběhla v 80. minutě, jen zakončujícím byl Pakši, 6:1. Střelu Poláška v 82. minutě Lenner vyrazil na roh. Pět minut před koncem vysunul Kandler T. Vodrážku, ten přesným centrem našel nabíhajícího Ivančíka, který hlavou mířil přesně, 7:1.

 

Debakl hostů byl dokonán. Poslední akci předvedl někdo z týmu Kněževse po zápase v kabině, kde si očistil své kopačky o zeď…



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal: "Fantazie. Hosté byli sice hodinu hry aktivnější,ale góly jsme dávali my. Po vyloučení dvou hráčů soupeře jsme dohráli zápas v naprosté pohodě a uštědřili hostům krutý debakl. Jsme nadmíru spokojeni a těšíme se na příští zápas s Olympií."




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brda Jan - TICHÝ Martin, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.