Hosté si odvezli na Olešnou všechny body


0

K dalšímu utkání zajížděl celek Olešné do Zavidova. Oproti minulému zápasu, který se odehrával v tropických teplotách, se tentokrát hrálo za anglických podmínek. Dvoudenní vydatný déšť připravil hráčům mnohem příjemnější, ale také zrádnější terén.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byli to domácí, kteří hned v 1. minutě zkoušeli pozornost Fiedlera, ale střela mířila daleko mimo branku. Do vedení naopak mohli jít hosté v 5. minutě, ale T.Vodrážka poslal míč ve veliké šanci těsně mimo levou tyč. Za pět minut vysunul Ličman R. Poláška, ale i jeho střela letěla o metr mimo branku. Zavidovští se několikrát dostali do nadějných protiútoků, ale finální přihrávky nenacházely adresáty.

 

Nakonec se Olešentští gólu dočkali v 18. minutě. Nejdříve Štiller skvěle vyrazil trestný kop R.Poláška, ale na dorážku nikým neobtěžovaného M.Poláška byl krátký, 0:1. Dvě minuty poté nádherně vysunul M.Polášek svého bratra, ten se neukvapil a předložil míč do ještě lepší pozice Majbovi, který zakončil přesně a navýšil na 0:2. Hned z dalšího útoku běžel sám na branku Karas, ale jeho střela mířila mimo pravou tyč.

 

Domácí se připomněli po půlhodině sérií rohových kopů, ale dostali se jen k několika závarům, z nichž nevytěžili více než jednu nebezpečnou hlavičku, se kterou si Fiedler poradil. Ve 37. minutě výborně zapresovalo několik hostujících hráčů kolem šestnáctky domácích. Deverovu přihrávku vystihl T.Vodrážka a bez jakýchkoliv okolků poslal míč z 20 metrů do levé šibenice, 0:3. Ve 41. minutě musel ještě Fiedler likvidovat trestný kop domácího Knora. A protože dokázal míč vyrazit na roh, z něhož nic nebezpečného nevzniklo, šlo se do kabin za velmi příznivého stavu pro tým hostů.

 

Do druhé půle vstoupili hosté s vědomím třígolového náskoku velmi ledabyle. Domácí přidali na důrazu, zjednodušili přechod do útoku a dostali tým Olešné několikrát do úzkých. Hned ve 48. minutě zlikvidoval velikou šanci Vitnera včasným vyběhnutím Fiedler. V 50. minutě hlavičkoval těsně mimo Šíma. V 60. minutě ještě stihl Fiedler vyrazit první střelu, ale na dorážku Špičky byl již krátký, 1:3. Inkasovaný gól jakoby probudil hostující hráče.

 

Přesto se domácí dočkali dalšího gólového zásahu, naštěstí pro hosty jej sudí pro faul na Fiedlera neuznal. V 65. minutě nacentroval z levé strany T.Vodrážka, domácí gólman Štiller míč jen přizvedl a R.Polášek byl u balónu o krok dříve než obránci. Poslal jej z voleje k pravé tyči opuštěné branky, 1:4.

 

Domácí tato branka srazila do kolen a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto. S ním se ovšem nesmířil R.Polášek, který se v 76. minutě opřel 25 metrů od branky do míče a poslal jej přesně do pravého horního rohu Štillerovi branky, 1:5. Výsledek mohl být pro hosty nakonec ještě příjemnější, ale jednou skončil míč po hlavičce R.Poláška na břevně domácí branky a podruhé těsně nad, po pohotovém voleji Helebranta. 



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Miloslav Doležal: "Nebudu lhát, když řeknu, že jsme jeli do Zavidova vyhrát. Do karet nám hrálo i to, že áčko domácích mělo ten den utkání teprve před sebou. Nakonec se nám podařilo vyhrát opět vysokým rozdílem, ale výsledek je pro domácí docela krutý. Naštěstí my jsme na rozdíl od nich své šance využili. Za výhru jsme rádi a teď se musíme připravit na Ohnivce z Městečka."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: TICHÝ Martin - POLÍVKA Zdeněk, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.