Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

S příchodem deště se lépe vypořádali domácí


Branky


0

 Domácí Sparta přivítala na svém hřišti hostující "berany" ze Senomat. Dvacet minut před koncem bylo rozhodnuto dvouminutovkou Radka Pokorného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Úvod zápasu vyšel lépe hostům. Ti se ve 3. minutě ujali vedení 0:1, po chybě domácí obrany střílel zcela volný Polcar.     Sparta ale lépe kombinovala a přehrávala hosty. Bohužel pro domácí jim chybělo přesné zakončení. Běžela 25. minuta utkání, kdy si nejmladší z hráčů na hřišti Mezei postavil míč za hranicí šestnácky a z přímého kopu nedal hostujícímu brankaři šanci, 1:1. Do konce prvního poločasu se již nic podstatného nestalo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.     Úvod druhé poloviny utkání začali lépe hosté, ale nepřesné hry domácího mužstva nevyužili. Asi v 60. minutě se spustil na hrací plochu silný déšť s jehož příchodem se lépe vypořádali domácí. Ti zásluhou Pokorného v rozmezí dvou minut rozhodli utkání, 3:1.       V závěru bylo vidět, že senomatským hráčům docházejí fyzické síly. Toho využívali rychlí útočníci Sparty, kteří dělali hostující obraně velké problémy. V 90. minutě upravil výsledek Šnajdr, když do prázdné branky zvýšil na 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "Zasloužené vítězství domácího mužstva, které podalo zejména ve druhém poločase velmi dobrý výkon a snad i zásluhou silného deště, se kterým se lépe vypořádali domácí."




Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - R. Pokorný [-] , D. Vejvoda [-] , P. Mezei [-] , D. Kopernický [-] - A. Mašek [-] , J. Špička [-] (60. S. Fronk [-] ) , P. Ambrůžek [-] , R. Grill [-] (85. J. Sláma [-] ) - J. Vejvoda [-] (88. P. Staněk [-] ) , R. Šnajdr [-]

SK Senomaty
P. Zemjanek [-] - M. Hudák [-] , A. Polcar [-] , F. Štědronský [-] , R. Trešl [-] , O. Havel [-] , Z. Eichler [-] (73. D. Zápal [-] ) , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] , M. Špidra [-] , J. Kodeš [-] (18. R. Hůla [-] )

ŽK: 47. J. Špička , 54. P. Ambrůžek - 52. O. Havel , 63. R. Trešl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TICHÝ Martin, DĚDEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.