2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes si zaslouženě ponechala body doma


Branky


0

Na promáčeném pažitu přivatala domácí Kněževes hosty z Kroučové. Nováčci soutěže však nedokázali vstřelit ani jednu branku, a tak odjeli zaslouženě s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 6. minutě se odražený balón dostal k Miksovi, který zatáhl do vápna a střelou po zemi se snažil překonat hostujícího golmana Tomeše. Ten však střelu skvěle vyrazil, ale balón se bohužel pro hosty odrazil k domácímu útočníkovi Večeřovi, který zakončil do prazdné branky. Přestože měla Kněževes ještě několik šancí, skóre se do konce prvního poločasu nezměnilo, a tak se šlo do šaten za jednogólového vedení domácích borců.

 

Po celé utkání byla lepší Kněževes. I přestože si dokázala Kroučová vytvořit pár šancí, ani jedna nevedla ke vstřelení branky. Naopak domácímu celku se podařilo navýšit vedení. Při druhém gólu v 64. minutě domácí nejdříve vyšachovali obranu Kroučové ve středu hřiště. Z následného rychlého posunutí do strany, našel Milan Krejčí přesným centrem Večeřu, který špičkou kopačky dostal míč za záda brankáře Tomeše.

 

Další šanci měla Kněževes, když se po zmatku ve vápně míč odrazil k Holečkovi. Ten ale tvrdou ránou pouze orazítkoval tyč hostující branky.

 

V 82. minutě měl již zmiňovaný hráč domácích Holeček další možnost navýšit, mířil ale nad branku. Výsledné skóre se tedy již nezměnilo a domácí se mohli radovat z vítězství 2:0.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] (60. M. Kutílek [-] ) , M. Večěřa [-] (85. M. Vršecký [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] (75. R. Vaníček [-] ) , P. Holeček [-] , R. Čihař [-] , M. Miksa [-] (46. L. Malafa [-] ) , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Kováčik [-] (85. A. Mildorf [-] ) , L. Vajnar [-] (73. R. Janek [-] ) , J. Trkal [-] , M. Tichý [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-] , P. Mindžak [-] , J. Husák [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-]

ŽK: 60. T. Bohatý , 67. J. Kováčik , 70. J. Husák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUČERA Jiří - POLÍVKA Zdeněk, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.