3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání bylo napínavé do poslední minuty


Branky


60. J. Šnídl (p.) , 75. J. Šnídl , 93. J. Šnídl - 10. O. Frühauf , 85. T. Čuda
0

V sobotu se odehrálo 4. kolo i na trávníku Městečka. Ohnivec zde přivítal Mutějovické borce. První poločas toho moc nenabídl, ale v druhé pětačtyřicetiminutovce už bylo utkání divácky zajímavější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Na mokrém terénu a za neustálého deště se od začátku hrál celkem pohledný fotbal. V úvodních patnácti minutách bylo utkání bez šancí s mírnější převahou hráčů Mutějovic, kteří se v 19.minutě dostali do vedení. Dobře zahranou standardní situaci Holého usměrnil mezi tyče hlavou Frühauf, 0:1.  Do poločasu již se hrálo bez šancí.     Ve druhé části utkání Městečko přidalo a dostalo tak "chmelaře" pod tlak, z kterého přišla šance Hajného. Ten si kopl míč okolo Aksamita, který se snažil pádem zabránit kličce, ale konečky prstů zavadil Hajnému o nohu, ten upadl a byla z toho penalta. J. Šnídl se nemýlil a sroval na 1:1.     Domácí stále tlačili. V 75. minutě měli standardní situaci z 22 metrů a J.Šnídl trefil vedle zdi stojícího Jůnu, od kterého se míč odrazil do protipohybu Aksamita, 2:1. Poté se hra vyrovnala a byli to hosté, kdo se tlačil do útoku. V 85. minutě se do odraženého míče opřel levačkou Čuda a vymetl pavouky z horního rohu domácí svatyně, 2:2.     Když už se zdálo, že budou rozhodovat pokutové kop, tak v 93. minutě rozhodl roh. Ten kopal J. Šnídl a točil ho na přední tyč do branky. M.Kapoun si hlavou dal vlastní gól, 3:2.


Ohlasy k zápasu



TJ FK Chmel Mutějovice
Jan Křikava: "Dnes jsme podali zodpovědný a bojovný výkon. Fotbal je krásnej ale u krutej a dnes to byla ta krutá porážka. Je lepší prohrát 5;0 než takhle. Ale dali jsme si 2 vlastní góly, ktrerým předcházely školácké chyby a na vstřelení gólu se nadřeme. Dnes kluci zaslouží pochvalu za výkon, pokud budeme takhle hrát, tak přijdou i vítězství."



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Šnídl [-] , J. Chládek [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-] - J. Hadrava [-] , J. Urban [-] , V. Prokop [-] , J. Ryba [-] - Š. Větrovský [-] (69. S. Levko [-] ) , M. Hajný [-] -

TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - O. Frühauf [-] , M. Rosa [-] , V. Holý [-] (90. J. Borský [-] ) , P. Bradáč [-] , M. Bradáč [-] , L. Kapoun [-] , J. Křikava [-] , T. Čuda [-] , M. Kapoun [-] , J. Jůna [-]

ŽK: 57. M. Bradáč , 72. L. Kapoun , 88. O. Frühauf .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - HAMOUZ Jiří (N), PATERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.