Lužná za devět minut otočila zápas proti Zavidovu


Branky


0

Domácí Sparta přivítala ve třetím kole OP rezervu Zavidova, která přijela podle soupisky posílena o hráče "A" mužstva. Hrál se zajímavý fotbal a o výsledku nakonec rozhodla zejména silná desetiminutovka domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání i jeho první poločas přinesl velmi kvalitní fotbal, který se přítomným divákům musel líbit. 

 

První vážnou akci předvedl ve 28. minutě zavidovský Pokorný. Postupoval sám na branku, přihrál Špičkovi, ale ten v jasné šanci vůbec netrefil branku.

 

Ve 32. minutě zahrávali hosté přímý kop, který bravurním zákrokem zlikvidoval brankář Duda. Další brankovou příležitost nevyužil ve 34. minutě Gril. První poločas proto skončil bez branek.

 

Úvod druhého poločasu patřil hostům, kteří v 47 min. vstřelili první branku utkání. Po rohovém kopu prošel míč pokutovým územím a k překvapení všem skončil až v síti bezmocného brankaře Dudy.

 

Dál se hrál atraktivní fotbal z obou stran a domácí se snažili o vyrovnání výsledku. A v 60 minutě se jim to podařilo. Po pěkné kombinaci domácích hráčů střílel s přehledem domácí Fronk a bylo to 1:1.

 

Běžela 68 minuta utkání, když se ve vápně hostů skvěle uvolnil Pokorný a nedal šanci hostujícímu brankaři, 2:1.

 

Do konce utkání se již nic podstatného neudálo a tak si domácí Sparta připsala první body do tabulky letošního ročníku Okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "K vidění byl velmi kvalitní fotbal z obou stran a naši hráči předvedli velmi dobrý výkon. Pochvalu zaslouží všichni hráči domácího mužstva."




Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KLECANDA Zdeněk (N), KLICH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.