Mutějovicím se nepodařilo uspět ani ve druhém kole


Branky


0

Nováček TJ FK Chmel Mutějovice tentokrát zavítal do Zavidova, body se mu ovšem opět nepodařilo odvézt. Třeba se podaří Mutějovicím uspět v dalším kole na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve svižném tempu, kdy byli více aktivnější hosté. Nejprve Jůna hlavou těsně minul a poté Fruhauf trefil hlavou tyč domácí svatyně. Poté se již Zavidovští více pohybovali, nedávali hostům tolik prostoru a přicházely šance. První spálil domácí levý záložník, který si připravil krásně míč, pohrál si s obranou a vystřelil, na poslední chvíli skočil do míče stoper, který odvrátil míč na roh. Další šance měli oba útočníci Zavidova, ale vždy hostující tým zachránil a neinkasoval. První gól tak přišel až v 18. minutě, kdy se do šance dostal Žďánský, zpracoval si míč a vystřelil.  A První střelu ještě obránci zablokovali, ale míč se k němu odrazil znovu a tentokrát ho umístil pod horní tyč, 1:0. Poté se hrál fotbal na obě strany, bylo zde hodně nepřesností, z kterých na obou stranách bylo několik brejkových akcí, ale ani na jedné straně se skóre neměnilo. Až v 33. minutě po pravé straně zatáhl míč Žďánský, po další nedůslednosti v obraně Městečka nacentroval před bránu a Loula umístěnou střelou k tyči uklidil míč do sítě, 2:0. Do konce prvního poločasu se již nic nezměnilo.

 

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jasnou taktikou, neinkasovat a vstřelit třetí gól, jako pojistku pro klidný průběh. To se jim nepovedlo, i když šancí na to měli dost – K. Loula, P. Čech st., P. Čech ml., D. Žďánský. A tak přišel trest ze strany hostů, kdy v 88. minutě po nenápadné akci snížil Frühauf na rozdíl jednoho gólu, 2:1. Zbytek času si již Zavidovští pohlídali, v 90. minutě  ještě mohli hosté vyrovnat, ale Fruhauf netrefil branku. FC 05 Zavidov B tedy slavil první a důležité vítězství na domácím hřišti. 

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech: "Dnešní zápas byl hodně těžký, hosté hráli organizovaně a nebylo vůbec jednoduché se dostat k jejich brance. Naštěstí jsme měli v prvním poločase více šancí, z kterých padly 2 góly. V druhém poločase jsme bohužel zahodili několik šancí a hosté nás na konci zápasu potrestali, naštěstí se již k ničemu jinému nedostali a my slavili výhru."

TJ FK Chmel Mutějovice
Jan Křikava: "Chtěli jsme zde bodovat, ale dopustili jsme se chyb v obraně a soupeř je potrestal. Dostáváme branky lacino a na vstřelení gólu se hrozně nadřeme. Kdyby se nám podařilo jít do vedeni, asi by se utkání vyvíjelo jinak. Domácí byli o kus lepší a zaslouženě vyhráli."



Počet diváků: 90. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - SOSNA Vladimír, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.