2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes doma ubránila těsné vítezství, ale strachovala se až do samého závěru


Branky


0

Podle umístění obou týmu v loňské sezóně a tipů fanoušků, kteří drtivou většinou favorizovali domácí Kněževes, to měl být jednoznačný zápas. Jenže předpoklady jsou jedna věc, realita druhá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase ještě papírový favorit  svojí roli plnil a od 21. minuty vedl po brance Kollára, kterému posadil z rohu míč na hlavu kapitán Vrábik.

 

Po změně stran ovšem utkání začalo měnit svojí tvář. A byli to fotbalisté Kolešovic, kteří měli na hřišti převahu. V 50. minutě sice inkasovali druhý gól, když si odraženou střelu našel na šestnátce Večeřa a s pomocí teče na malém vápně dostal míč za záda kolešovického Herinka. Ale pak jich najednou bylo plné hřiště.

 

V obrovský šancích se vystřídali postupně Daniš a Houška, ale ani jedna tutovka neskončila kontaktní brankou. Tlak Kolešovic postupně sílil a zejména v poslední desetiminutovce se hrálo prakticky jen na jedné polovině. Dvakrát měl šanci po rohových kopech Vicián, ale v obou případech poslal míč nad.

 

Kolešovice se přeci jen úspěchu dočkaly, ale kontaktní gól přišel příliš pozdě. V 90. minutě prodloužil Polánek na rozběhlého Daniše a ten svoje sólo zakončil tentokrát přesně, 2:1. Více už toho hosté nestihli a Kněževes domácí tři body uhlídala. Pořadně se při tom ale nadřela.       



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] , M. Kutílek [-] , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] , R. Čihař [-] (81. M. Miksa [-] ) , R. Vaníček [-] (46. M. Krejčí [-] ) , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Stiska [-] , M. Houška [-] , P. Barthel [-] (80. A. Jelen [-] ) , D. Polánek [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Kovář [-] (86. V. Zuska [-] ) , D. Javůrek [-] , J. Daniš [-] , M. Holeček [-] (57. Z. Kozák [-] )

ŽK: 39. M. Kutílek , 75. P. Kollár , 90. K. Hrubý - 23. V. Zuska , 32. P. Barthel . ČK: 77. Z. Kozák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - DĚDEK Josef, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.