2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovnost domácích na body tentokrát nestačila


Branky


63. O. Humr , 88. M. Reichl - 37. P. Šnídl (p.) , 43. P. Šnídl , 47. J. Urban , 64. M. Hajný , 90. P. Makarský
0

První utkání nové sezóny odehráli domácí s bojovností a bez ostudy. Silné Městečko přijelo se zkušenou sestavou a nakonec pěti vstřelenými góly do lánské svatyně potvrdilo dobrou formu z letní připravy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních třicet minut Lány zvládly hrát vyrovnaný fotbal a šance byly na obou stranách. Skóre se dalo do pohybu poprvé v 37. minutě po faulu v lánské šestnátce. Hostující Šnídl se z nařízené penalty nemýlil a bylo to 0:1 pro Městečko. Další gól padl za šest minut a autorem byl opět Šnídl. Do šaten se šlo tedy za dvougólového vedeni fotbalistů z Městečka, kteří minulou sezónu hráli o soutěž výše a byli proto i podle výsledků z letní připravy pasovány do role favorita.

 

Ze začátku druhého poločasu se Lánští nemohli dostat do hry a navíc kapitán hostů Urban navýšil na 0:3. Snížení přišlo pro domácí až v 63. minutě po rohovém kopu, kdy svou bojovností doslova dotlačil Humr míč za brankovou čáru, 1:3.

 

Jenže další minela v domácí obraně stála Lány ihned po rozehrání šancí se hnát za kontaktním gólem, protože Hajný nabídnutou šancí nepohrdla a upravil vedení hostů už na velice komfortních 1:4.

 

 

Vydařenou akcí v 88. minutě se podařilo Reichlovi po centru z pravé strany dostat míč za brankáře Procházku a snížit na 2:4. Definitivní podobu výsledku na konečných 2:5 ale dala až výstavní rána z 90. minuty, kterou měl na svědomí Makarský.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka: S výkonem jsme byli celkem spokojeni. Naše tři vlastní chyby nás stály bohužel tři góly. Nebýt jich, mohl výsledek vypadat úplně jinak. Skvělý výkon předvedl střídající Mocsonoky.




Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - D. Švigár [-] , J. Krátký [-] (52. L. Mocsonoky [-] ) , M. Rajgl [-] (66. P. Dudášik [-] ) , J. Čapek [-] , J. Loskot [-] - J. Matějka [-] , O. Vejrážka [-] , Č. Dolák [-] - M. Reichl [-] , O. Humr [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - Š. Větrovský [-] (46. J. Ryba [-] ) , P. Šnídl [-] , D. Rada [-] (60. M. Hajný [-] ) , P. Baba-Musah [-] (46. V. Prokop [-] ) , J. Loder [-] (64. P. Makarský [-] ) , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Chládek [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-]

ŽK: 40. D. Jun , 79. T. Heger .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUČERA Jiří - CHROUSTOVSKÝ Pavel, KROB Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.