2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby bez vítěze


Branky


1

13. kolo přineslo i derby mezi Kyjovicemi a Horní Lhotou. Tak jako na ostatních hřištích i zde byl terén mizerný. Panovalo bojovné utkání, které skončilo nerozhodně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v poločasu

Utkaní se neslo v bojovné atmosféře. Na každém týmu šlo od začátku vidět, že chtějí naplno bodovat. V 15. minutě se domácí sérií přihrávek dostali až před branku hostu a Jan Kolouch poslal domácí střelou k tyči do vedení 1:0. Kyjovice měly po vstřeleném gólu na vrh a v 28. minutě díky kombinační hře navýšil skóre utkání Daniel Kormanec 2:0. Ve  30 minutě se ke slovu dostali hosté. Centrovaný míč zasáhl v pokutovém území jeden z domácích a rozhodčí nařídil penaltu. Exekutorem byl Josef Meliš a snížil na 2:1. Hosté se díky gólu dostali do tlaku a o tři minuty později se dočkali vyrovnání. Chybu ve středu hřiště zužitkovali hosté a kombinaci se dostali až před branku domácích. Jakub Horvát dostal přesnou přihrávku a ranou k tyči se nemýlil a vyrovnal na 2:2. S tím to stavem skončil i první poločas.

Po bouřlivém prvním poločase, kdy padli čtyři góly se už toho příliš nedělo. Panoval bojovný fotbal s mírnou převahou domácích. Hosté ale dobře bránili a za remízu 2:2 si odvážejí z Kyjovic bod.



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Tomáš Pohl: V zápase jsme byli lepším týmem a měli jsme navrch. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení, bohužel jsme o něj rychle přišli a pak už nedokázali dotáhnout utkání do vítězného konce.

TJ Sokol Horní Lhota
Dalibor Rataj: Utkání bylo poměrně vyrovnané a bojovné. Hodně nám pomohlo vrátit se do zápasu a vyrovnat stav. Myslím, že remíza je pro dnešní stav fér.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - D. Kormanec [-] , R. Vaněk [-] , J. Kolouch [-] (67. V. Zarychta [-] ) , L. Richter [-] , J. Kudela [-] , J. Korta [-] , T. Pohl [-] , D. Krayzel [-] , M. Kudela [-] , J. Kučera [-]

TJ Sokol Horní Lhota
O. Halfar [-] - T. Matzner [-] , J. Rybář [-] , J. Meliš [-] - M. Hlozák [-] , M. Bartůněk [-] , P. Fiala [-] , R. Hrubeš [-] (41. R. Zdražila [-] ) - A. Górecki [-] (68. J. Biolek [-] ) - J. Horváth [-] , D. Frýdl [-]

ŽK: 48. J. Kučera , 69. V. Zarychta - 66. T. Matzner .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PINČEK Milan - PĚTNÍK Václav (N), FRANEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 11. 2016 17:42
K chybce opravdu došlo a to již při zápisu do IS FAČR poněvadž první gól vznikl tak, že Lukáš Rychter nahrál doleva na Jana Koloucha a ten poté přihrál zpět na střed nabíhajícímu Danieli Kormanci, který poté mezi nohami gólmana balón dopravil do sítě a připsal si tak již druhý gól v této sezóně jenž mu ovšem nakonec nebyl přiznán a byl zapsán omylem Janovi Kolouchovi. :-)