R. Popek 67.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišovice vykradla Horní Lhota


Branky


0

Souboj sousedů v tabulce, to byl zápas, který se odehrál v Budišovicích. Opatrný zápas rozhodly chyby, kterých se dopustil domácí tým a doma prohrál 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hned od úvodu zápasu se hosté z Horní Lhoty chytili otěží zápasu. Budišovice přehrávaly hlavně kombinační hrou. Ve 29. minutě se kombinací ve středu hřiště dostal k míči David Frýdl a střelou k tyči poslal Horní Lhotu do vedení 1:0. Domácí nevěděli, co mají po gólu dělat. Díky nervózní hře a po vlastní chybě v obraně zvýšil stav utkání na 0:2 Marcel Majling a s domácími to vypadalo zle. První poločas se dále neměnil a hráči šli do kabin za stavu 0:2 pro Horní Lhotu.

 

Ve druhém poločase přišel tým z Budišovic jako vyměněný. Domácí zklidnili hru a častěji drželi míč na kopačkách. Horní Lhota ale dobře bránila i za cenu faulů. V 62. minutě fauloval Jozef Meliš a po standardce nastřelili domácí břevno. Domácí stupňovali tlak a dočkali se snížení. v 67. minutě Radim Popek po přihrávce na hranici šestnáctky vypustil střelu a snížil na 1:2. Budišovice nadále tlačily a draly se po vyrovnání. Bohužel pro ně přišel trest v podobě třetího gólu Horní Lhoty. Hrubky v podání pravého obránce se ujal Adam Górecki a samostatném úniku nedal brankáři žádnou šanci 3:1. Poté se zápas dohrával. Hosté drželi míč a ve své režii dotáhli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
p. Zima: ,,Hosté nás díky chybám v obraně přehrávali. V prvním poločase jsme byli horším týmem a po právu jsme prohrávali 0:2. Ve druhém poločase se obraz hry změnil a troufám si říct, že jsme byli i lepším týmem. Dočkali jsme se snížení, ale bohužel opět po vlastní chybě jsme dostali na 1:3. Trpíme hlavně v koncovce. Potřebujeme mnoho šancí, aby jsme vsítili gól. Zato hostům tam spadlo téměř všechno."




Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - R. Popek [-] , Z. Chmel [-] (46. A. Mikovský [-] ) , T. Halfar [-] (23. A. Vilam [-] ) , L. Pavelka [-] , R. Kubánek [-] - M. Zajíc [-] , T. Žywiak [-] , M. Honěk [-] (71. P. Hudeček [-] ) - J. Kotala [-] , J. Zima [-]

TJ Sokol Horní Lhota
O. Halfar [-] - T. Matzner [-] , J. Rybář [-] , R. Zdražila [-] , J. Meliš [-] - M. Majling [-] (46. J. Biolek [-] ) , M. Hlozák [-] , M. Bartůněk [-] (68. R. Hrubeš [-] ) , D. Frýdl [-] - A. Górecki [-] , P. Fiala [-]

ŽK: 32. R. Kubánek - 60. A. Górecki , 62. J. Meliš , 72. P. Fiala .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HALFAR Jiří (N), MURCEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.