2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabyně si doma poradila


Branky


0

Po minulé prohře v Komárově si domácí Hrabyně chtěla zlepšit reputaci na domácím hřišti. Domácí se brzy dostali do dvoubrankového vedení po chybách hostí.  Výsledek si podrželi a zaslouženě tak vyhráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 12. minutě hostující gólman Peterek neudržel centr, který do brány dorazil domácí Vladislav Jašíček - 1:0. O dvě minuty později obral o míč Vít Onderka kapitána hostů Nardelliho a obstřelil brankáře - 2:0. Skóre se pak mohlo měnit ještě nejméně dvakrát na každé straně, ale poločas skončil 2:0.

Druhá polovina se nesla v duchu snahy hostí o snížení, Hrabyně bránila od poloviny a vyrážela do protiútoků. Branka už ale nepadla, takže zápas rozhodly dva rychlé góly na začátku utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka: Poslední zápas jsme chtěli vyhrát, obzvláště po našem laxním výkonu v minulém kole. Soupeř ze Štítiny nepatří mezi naše oblíbené a v minulých sezónách nás většinou porážel. Hosté s výrazně mladším a běhavějším týmem ale postrádali zkušenost, kterou náš tým naopak oplývá. Důrazem v úvodní fázi hry jsme se dostali do několika vyložených šancí a dvě proměnili. Soupeř ale zahrozil také a poločas mohl být klidně 5:3. S přibývajícím časem bylo vidět, že zkušenost a touha po vítězství je na naší straně a Štítina až na dvě situace v druhé půli už nic neměla.




Sestavy


TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , D. Krayzei [-] , M. Poloch [-] , J. Dostál [-] - D. Nytra [-] , J. Onderka [-] , R. Vítek [-] , V. Žídek [-] (70. J. Holuša [-] ) - V. Onderka [-] , V. Jašíček [-] (80. T. Kupka [-] )

TJ Tatran Štítina B
P. Peterek [-] - P. Škroch [-] , D. Adamčík [-] , F. Graf [-] , D. Střílka [-] , P. Stoklasa [-] , M. Daněk [-] (81. R. Adamčík [-] ) , D. Komenda [-] , D. Heider [-] (81. . Gavlík [-] ) , D. Nardelli [-] , J. Kunczik [-]

Počet diváků: 15. Rozhodčí: PALÁČEK Filip - NEUVIRT Zdeněk (N), KUPSA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.