3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov si domácí derniéru zpříjemnil výhrou


Branky


24. M. Matas , 68. J. Vlk , 81. M. Matas - 39. J. Mašek
0

Domácí si s Vejprnicemi poradili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnáno

Utkání poznamenal vydatn déšť, který z fotbalového utkání udělal doslova fotbalový zápas - byl to boj o každý centimetr hřiště. První branku mohla šedesátka diváků, což je pro chotíkovský stadion relativně slušná porce, vidět ve 25. minutě. Po obléhání vejprnického vápna přišel centr Tomáše Zajíčka, který našel v náběhu Martina Matase, jenž chytrým lobem přehodil zamrzlého brankáře Kovaříka. Vyrovnat mohl z následné šance Lukáš Paul, jehož hlavička ale postrádala gólové parametry a především narazila do připraveného Bejdáka v chotíkovské bráně. Ve 39. minutě se ale již tlak v gól přetavit povedlo a Jakub Mašek se po centru z pravé strany prosadil hlavou.

Chotíkovská produktivita

Skóre na svou stranu mohly překlopit Vejprnice, které do brejku vyslaly svého vyhlášeného technika Lukáše Kuhajdu, jenž si ale v samostatném úniku nepočínal úspěšně a nechal vyniknout gólmana Bejdáka. Ten se zaskvěl ještě jednou, a to proti střele Jakuba Maška, který si mohl vybrat, kam míč pošle, ale ke smůle hostů si vybral místo, kam domácí čaroděj dosáhl a konečky prstů vytěsnil míč mimo tři tyče. A tak se potvrdilo známé nedáš - dostaneš.

V 68. minutě poslal do vápna pěkný centr domácí kapitán Pechler a mladík Vlk hlavou poslal míč do sítě. Devět minut před koncem utkání navíc přišla pojistka v podobě třetí branky, kterou připravil Karel Rozboud pro Martina Matase a tato dvojice si poté mohla užít svou nacvičenou gólovou oslavu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Dnes nás přivítal opět těžký terén, ale ne tak, jako minulý týden v Lubech. Prvních třicet minut jsme hráli jeden z nejlepších fotbalů, ale pramenil z toho pouze jeden gól. Poté jsme bohužel nechali soupeře vyrovnat. Ve druhé půli jsme silou vůle přidali další dvě branky a vyhráli jsme."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Zápas vydatně ztěžoval těžký terén, který poznamenal déšť, který neustal ani během zápasu. Soupeř byl ale bohužel především důraznější a my jsme prohráli 3:1, i když si nemyslím, že úplně zaslouženě. Kdybychom přidali druhou branku my, mohlo to být jiné."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - D. Míka [-] , T. Zajíček [-] , M. Míka [-] , J. Pechler [-] (89. P. Černý [-] ) , M. Matas [-] , A. Forman [-] , J. Kluska ml. [-] , P. Kučera [-] , K. Rozboud [-] (87. M. Kadlec [-] ) , J. Vlk [-]

SK Slavia Vejprnice
V. Kovařík [-] - L. Paul [-] , P. Bárta [-] , D. Svoboda [-] (75. A. Ufrémund [-] ) , D. Křen [-] (46. A. Kolář [-] ) , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] , L. Rauch [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 27. P. Kučera , 76. T. Zajíček - 42. D. Křen , 66. J. Mašek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pálek Ondřej - ŠIMEK František, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.