Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

6.0

Holýšov podlehl Slavii


Branky


21. J. Mašek , 61. V. Puhlovský (p.) - 65. P. Jeniš (p.)
0

Na vejprnické půdě se v rámci 14. kola odehrál duel domáího sportovního klubu a hostů z Holýšova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dorážka a vedení domácích

Mezi třemi tyčemi se na domácí straně představil po delší době opět Vladislav Kovařík, který nahradil svého o tři roky mladšího kolegu Vavríka. Proti němu se postavila již legenda krajského přeboru, děvětatřicetiletý Pavel Řezáč, který se stále řadí mezi gólmanskou špičku v této lize. 

I on musel ale ve 21. minutě kapitulovat po volném přímém kopu domácích, kdy centrem našel Daniel Křen ve vápně kapitána Paula, jehož hlavičku zmiňovaný brankář vyrazil pouze před sebe a Jakub Mašek se zblízka dokázal prosadit.

Druhou branku mohli slávisté přidat po brejku, který ale nedokázali dotáhnout k zakončení. Holýšov naopak hrozil ze standardních situací, ale obrana domácích byla prozatím pozorná.

Penalty na obou stranách

Hosté ve druhém poločase vyrovnali hru, ovšem k vyrovnání skóre se výrazně vzdálili v 61. minutě, kdy Petr Majlát ve vápně srazil Lukáše Paula a Vladimír Puhlovský nabídnutou penaltu proměnil. 

O pár minut později ale po centru do vápna spadlo na zem několik hráčů obou týmů a sudí Lhoták odpískal druhou penaltu v krátkém sledu. K této se postavil Jan Valachovič a snížil na rozdíl jediné branky. 

Závěru utkání patřil holýšovskému tlaku, který vyústil v šanci v samotném závěru, kdy se sám před Kovaříkem zjevil Černohorský, jenž po zásahu Libora Rady skončil na zemi, rozhodčí se ale tentokrát rozhodl nepískat, což hostující lavičku velmi znepokojilo.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "V prvním poločase jsme byli lepší, fotbalovější. My jsme dali gól po standardní situaci. Ve druhé půli se soupeř zlepšil, začal využívat špílmachra Černohorského, ale přišla penalta a vedli jsme 2:0. Přišlo ale tradiční uspokojení a soupeř snížil. V závěru sice tlačil, ale vedení už jsme si uhlídali."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Náš výkon v prvním poločase byl hodně špatný, vůbec jsme se nedostali do hry. Ve druhé půli jsme se zlepšili, ale naše plány na vyrovnání zhatil závěr zápasu, kdy na nás nebyla odpískaná jasná penalta."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
V. Kovařík [-] - L. Paul [-] , D. Svoboda [-] , P. Bárta [-] (88. D. Růžička [-] ) , D. Křen [-] , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] (79. A. Ufrémund [-] ) , L. Rauch [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] , T. Zelený [-] , P. Jeniš [-] (34. T. Vítek [-] ) , D. Zavadil [-] (85. R. Kraus [-] ) , P. Majlát [-] , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , J. Hamerník [-]

ŽK: 64. V. Puhlovský , 70. F. Heindl , 89. L. Rada - 80. P. Majlát .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MAROUŠEK Karel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.