5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:15

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřínu se v závěru podzimu roztrhl gólový pytel


Branky


48. A. Brudna , 59. L. Zoubek , 68. M. Vohrna , 74. L. Zoubek (p.) , 88. M. Vohrna
0

Skóre z posledních třech zápasů - 13:1. Plzeňský tým to tentokrát naložil Domažlicím, které tak zakončily své podzimní působení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Zápas 15. kola proti Rapidu domažlická rezerva již dávno předehrála, a tak se proti Petřinu loučila s první částí krajského přeboru, ve které ukázala, že s ní můžeme počítat na předních příčkách. 

Od prvních minut se na plzeňské půdě odehrával fotbal, který odrážel postavení v tabulce - první s třetím. Velkou šanci hned v úvodu zahodil Marek Falout, kterému v malém vápně přišel míč od Buršíka na slabší levou nohu, kterou nedokázal šikovný domažlický záložník naštelovat na gólovou vlnu. Napravit zaváhání svého spoluhráče mohl Lukáš Waldmann, ke kterému se po rohovém kopu odrazil míč, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla.

Šokující salva

Skóre domácí otevřeli hned po třech minutách druhé půle, kdy z rohového kopu zamířil přímo na branku Aleš Brudna a zaskočený gólman Straka chytil míč až brankovou čárou. Nebezpečnou střelu hlavou poté na branku domácích vyslal Sova, ale gólman Pfleger byl pozorný. Svou porci smůli si poté Benfika vybrala v 59. minutě, kdy domácí zkusili podobnou kušilárnu jako při prvním gólu, gólman Straka neudržel míč a Lukáš Zoubek dorážel do prázdné branky, ze které se hostujícím obráncům povedlo vykopnout míč až těsně za brankovou čárou, čehož si podruhé všiml přesný pomezní rozhodčí. Snížit na rozdíl jediné branky mohl domažlický Kadlec, jehož technická střela na zadní tyč byla ovšem lehce tečovaná a nenašla svůj cíl.

Ještě veseleji bylo na domácí lavičce v 68. minutě, kdy po kombinace Bednáře s Bendlem zakončoval do prázdné branky střídající Vohrna. Tentýž hráč utekl domažlické obraně i o pár minut později, kdy mu Tomáš Korelus ve vápně zasadil ukázkový hokejový bodyček a sudí Šlajs odpískal pokutový kop, který proměnil Lukáš Zoubek.

Hostující hráči se již poté psychicky nejspíše připravovali na večerní dokopnou a petřínští završili na konečných 5:0 po krásné akci přihrávajícího Bendla a zakončujícího Vohrny.

Čestný úspěch mohl zaznamenat alespoň Tomáš Lešek, kterého ale fantasticky vychytal spolehlivý Pfleger, který tak udržel čisté konto. 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "My jsme rozhodli ve druhém poločase, kdy jsme rychle vedli 2:0, ale vlastně jsme neviděli ani jeden gól, když to soupeř vždy chytil nebo vykopl až těsně za brankovou čárou. Potom jsme se ale rozjeli, přidali další branky a celkově panuje spokojenost."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Pro mě je těžké tento zápas hodnotit. V prvním poločase jsme byli určitě nebezpečnější, dobře jsme kombinovali, ale rozhodla desetiminutovka v druhé půli, kdy jsme dostali takové dva góly nególy. Někdy je ovšem fotbal krutý a my jsme si to dnes doslova vyžrali."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Papáček [-] (22. A. Brudna [-] ) , L. Chocholatý [-] , P. Bendl [-] , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] , J. Hartl [-] , J. Motl [-] (46. M. Vohrna [-] ) , V. Lisý [-] , P. Bednář [-] (79. J. Vodrážka [-] ) , M. Trojovský [-] (68. P. Škarda [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - J. Kubr [-] , M. Buršík [-] , Z. Štěpán [-] , P. Kadlec [-] (62. L. Bláha [-] ) , P. Javorský [-] , T. Sova [-] , M. Hojda [-] , L. Waldmann [-] (69. T. Lešek [-] ) , M. Falout [-] , T. Korelus [-]

ŽK: 35. J. Hartl , 44. L. Zoubek , 63. A. Brudna , 85. M. Vohrna - 32. Z. Štěpán .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠIŠKA Pavel, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.