Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov doma naděloval, Svéradicím nasázel šest branek


Branky


0

Domácí prostředí týmu z pohraničí vyhovuje, opět neinkasoval a navíc uštědřil debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas snů

Na půdu rozvadovského mančaftu přijel v sobotu tým Svéradic ve velmi vyštíhlené sestavě pouze s jedním náhradníkem na lavičce. 

Tu již po osmi minutách rozesmutnil Václav Mráček, který si u postranní čáry pohrál s jedním ze soupeřovo beků a svým centrem našel úplně volného Lukáše Čížka, kterému stačilo jen nastavit hlavu, čímž poslal svůj tým do vedení. Ve 20. minutě předvedl domácí tým parádní moderní akci, kdy stoper Kabourek vyvezl míč na půlku a kolmou přihrávkou za obranu uvolnil Patrika Hánu, který centroval na zadní tyč, kam si nenaběhl nikdo jiný, než kanonýr Čížek, jenž hlavou rozvlnil síť podruhé. Po půlhodině hry to bylo již o tři branky. Mladíček Skopový vlétl jako uragán mezi zmatené obránce soupeře, kterým ukradl balón a technickou střelou obstřelil gólmana Soukupa.

Netrvalo to ani minutu a Soukup lovil balón již počtvrté. Po další chybě, kdy svéradický stoper kličkoval ve vápně jen do té doby, než mu míč ukradl Čížek, který ale sám před gólmanem nehamounil a předložil míč parťakovi Mráčkovi, který ho již v poklidu uklidil mezi tři tyče.

Hostující obrana jakoby rezignovala a ve 40. minutě se za obranu dostal znovu Mráček, který udržel kulatý nesmysl i proti vyběhnuvšímu Soukupovi a do prázdné branky zakončil první poločas.

Skóre mohlo být i vyšší

Ve druhé půli tempo hry přecijen opadlo. Domácí s luxusním náskokem nikam nespěchali a svou hrou se spíše snažili bavit diváky, k vidění tedy bylo několik hezkých fotbalových momentů, při kterých zaplesalo srdce nejednoho fotbalového nadšence.

Na konečných 6:0 tak upravoval v 70. minutě střídající talent Sláma, který na přední tyči usměrnil do sítě centr ze strany a jen potvrdil slova, že Rozvadovu se doma daří.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
vyjádření domácího mužstva: "Zápas jsme měli od prvních minut jasně pod kontrolou a do poločasu jsme vedli o pět branek. Poté jsme možná trochu zbytečně začali hrát na krásu, protože dnes jsme měli zaděláno na rekord."




Sestavy


TJ Rozvadov
T. Landrgott [-] - P. Hána [-] , J. Žemlička [-] (54. P. Sláma [-] ) , L. Čížek [-] (72. J. Horáček [-] ) , M. Slowik [-] , V. Mráček [-] (69. F. Janda [-] ) , J. Viterna [-] , T. Hutta [-] (52. J. Křehlík [-] ) , D. Gabčo [-] , M. Skopový [-] , T. Kabourek [-]

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Brůha [-] , S. Makovec [-] , M. Klas [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] , M. Jiřinec [-] , Z. Prokopec [-] (69. D. Klas [-] )

ŽK: 12. D. Gabčo , 49. M. Skopový , 51. J. Žemlička - 61. V. Brůha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mazanec Marek - ČERNÝ Tomáš, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.