3:1
(2:1)
27. M. Matas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 10:15

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín doma nezaváhal


Branky


31. P. Šmídl , 43. J. Hartl , 69. L. Zoubek - 27. M. Matas
0

Plzeňskému mančaftu se doma příliš herně nedaří, tentokrát však nedovolil Chotíkovu dostat se do tempa a po zásluze vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenalo se

Úvod utkání zastihl v lepší pohodě Chotíkov, který na soupeře vlétl a Petřín měl co dělat, aby všechny návaly ubránil. Vydržel to až do 27. minuty, kdy se po levém křídle prosmýskl mladík Matas, který svůj únik završil mazáckým zakončením přesně to levé šibenice Příhodovy branky. Pro domácí nastal ještě jeden problém - ze hry musel odstoupit zkušený matador Jaroslav Levý, které na hřišti nahradil Lukáš Chocholatý. 

Pro svěřence trenéra Vodrážky to ale byl budíček v tu pravou chvilku. Ve 31. minutě totiž předvedl podobnou akci po pravém křídle rovněž velmi mladý Patrik Šmídl, který svou dělovku opřel do břevna, od kterého se míč odrazil za brankovou čáru. 

Poté ale vstoupil do hry rozhodčí König se svou adaptací na hit Ilony Csákové Zavři oči když se červenám a za zákrok a následné oplácení udělil červenou kartu jak domácímu Vohrnovi, tak i hostujícímu kapitánu Míkovi, který byl s rozhodnutím sudího, který se tak rozhodl zřejmě na popud pomezního Volfa, očividně nespokojen. Obě strany se po zápase nechaly slyšet, že verdikt byl necitlivý a vše by nejspíše vyřešila pouze žlutá karta na obou stranách. 

O poznání hůře se s touto situací vyrovnal celek Chotíkova, který inkasoval do poločasu ještě jednou, když ve skluzu zakončující Jiří Hartl poslal balón přesně k tyči, a stanovil tak poločasové skóre 2:1.

Zoubek pečetil výhru

Druhý poločas už patřil jen domácím, kteří v souboji o atraktivnější fotbal lehce nad soupeřem vedli. Přesně 111 fanoušků tak mohlo sledovat pohledný boj dvou předních celků, které budou bojovat o ty nejvyšší příčky v krajském přeboru. 

Diváci se nakonec ještě jedné branky dočkali. A byla to branka, která definitivně přehoupla misky vah na stranu petřínského celku. Ten dostal v 69. minutě výhodu přímého kopu z pětatřiceti metrů a Lukáš Zoubek nasměroval míč do šibenice Vojáčkovy branky, který si sice na míč sáhl, ale vytěsnit ho už nedokázal.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "Prvních třicet minut byli hosté lepší a šli po zásluze do vedení. Vyrovnávací gól nás ale nakopl a od té doby jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli."

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "V první půlhodině jsme soupeře překvapili vysokým presinkem a šli jsme do vedení. Do té doby jsme byli jasně lepší. Ve 36. minutě se udála situace, kterou bych nechtěl nějak extra komentovat, ale rozhodně nám to uškodilo, jelikož jsme se s tím v dalším průběhu nedokázali srovnat a byli jsme značně rozhození."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - J. Levý [-] (28. L. Chocholatý [-] ) , P. Bednář [-] , P. Papáček [-] (89. J. Vodrážka [-] ) , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] , J. Hartl [-] (73. P. Škarda [-] ) , M. Vohrna [-] , J. Motl [-] (87. M. Trojovský [-] ) , V. Lisý [-] , P. Šmídl [-] (77. P. Bendl [-] )

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - P. Černý [-] , M. Matas [-] , A. Forman [-] , J. Kluska ml. [-] , P. Kučera [-] , M. Míka [-] (65. B. Buchta [-] ) , D. Míka [-] , K. Rozboud [-] (73. T. Štverák [-] ) , J. Vlk [-] , T. Zajíček [-]

ŽK: 86. J. Příhoda - 23. K. Rozboud , 43. T. Zajíček , 61. P. Černý , 63. A. Forman . ČK: 36. M. Vohrna - 36. D. Míka .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: König Michal - HAVRÁNEK Martin, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.