4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika oslavila návrat na domácí stadion jasnou výhrou


Branky


40. P. Došlý , 73. T. Korelus (p.) , 77. P. Došlý , 82. Z. Štěpán - 22. L. Čížek
0

Domažlice si poradily s celkem Rozvadova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlice zahodily penaltu

Dlouhých deset kol se museli hráči domažlické rezervy obejít bez podpory svých fanoušků kvůli rekonstrukci vlastního hřiště. V rámci jedenáctého kola se ale dočkali a na své půdě přivítali těžkého protivníka z Rozvadova, který si s sebou po jednozápasovém distancu přivezl i obávaného střelce Čížka. V dresu domácího béčka se ale představil například Petr Došlý, někdejší druholigový hráč Baníku Sokolov.

Utkání se od začátku neslo v duchu pěkného fotbalu z obou stran. Do první šance se po dvou minutách dostal Libor Bláha, ale gólman Makrlík robinzonádou zahrál na rohový kop. Do vedení šli ovšem hosté. Někdejší trenér Martin Bronec nakopl míč do vápna, kde si brankář Straka křikl obligátní "mám", leč, jak to tak občas bývá, neměl. U míče byl totiž dřív kanonýr Čížek, který mladého brankáře hlavičkou přeloboval a Rozvadov se rázem dostal do vedení.

Ve 25. minutě zatáhl do hostujícího vápna balón Petr Došlý a centrovaný míč trefil ruku bránícího Bronce, načež sudí Křen, oblíbený rozhodčí napříč celým Rozvadovem, odpískal pokutový kop. K tomu se postavil právě Petr Došlý, ale Makrlík vystihl směř střely a pokus, který by znamenal vyrovnání, vyrazil. 

Domácí se ale přecijen dočkali vyrovnání. Ve 40. minutě za to vzal před vápnem Petr Došlý a povedenou ránou na zadní tyč rozvlnil síť.

Do branky šel hráč

Rozhodující moment utkání se odehrál v 72. minutě zápasu. Ve vápně Rozvadova se objevil s míčem sám Zdeněk Štěpán a vyběhnuvší gólman Marklík zřejmě nohou trefil domažlického štírka do hrudníku, načež sudí Křen odpískal druhý pokutový kop proti hostům a rozvadovského gólmana po druhé žluté kartě vyloučil, za což si vysloužil na cestu několik peprných slovíček, po kterých se dle zápisu začal bát o svou střechu nad hlavou. Přikládáme zprávu z oficiálního zápisu.

Po udělení 2. ŽK + ČK brankář hostů zakopl balon mimo HP, poté se rozběhl směrem k R se slovy "Tebe si najdu a podpálím ti barák". 

Několik titulů, které si ovšem před jméno asi psát nebude, si také vyslechl asistent rozhodčího Šimek. V tu chvíli ale začal pro rozvadovského trenéra Slowika problém - koho do branky? Na lavičce totiž v tu chvíli neseděl nikdo jiný, než jeho asistent Jindřich Červený, zasloužilý osmašedesátiletý funkcionář klubu. Do branky tak nakonec putoval záložník Hutta, jenž ale na Korelusovo penaltu neměl nárok.

O čtyři minuty později si všiml Huttova špatného postavení Petr Došlý a vyběhnutého brankáře ze třiceti metrů přeloboval. Poslední změnu skóre měl na svědomí Zdeněk Štěpán, jehož tečovaná rána do protipohybu Hutty zapadla do sítě. Rozvadov tak z nově zrekonstruovaného stadionu Domažlic odjel bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, přehrávali jsme soupeře, ale po chybě gólmana jsme prohrávali 0:1. Potom jsme zahodili penaltu, ale i tak jsme do poločasu stihli vyrovnat. Utkání poté rozhodla penalta, po které byl hostující gólman vyloučen a utkání dochytal hráč."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - P. Došlý [-] , M. Vísner [-] , T. Lešek [-] (59. P. Kadlec [-] ) , J. Kubr [-] , J. Korelus [-] , L. Waldmann [-] , L. Bláha [-] (89. V. Hošek [-] ) , M. Falout [-] , T. Korelus [-] , Z. Štěpán [-] (89. M. Hojda [-] )

TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - L. Čížek [-] , M. Slowik [-] , V. Mráček [-] , J. Viterna [-] , T. Hutta [-] , D. Gabčo [-] , P. Hána [-] , M. Skopový [-] , M. Bronec [-] (66. F. Janda [-] ) , P. Sláma [-] (46. J. Křehlík [-] )

ŽK: 24. J. Korelus , 43. M. Vísner - 25. M. Bronec , 59. T. Makrlík , 85. J. Viterna . ČK: 72. T. Makrlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠIMEK František, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.