0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika ve Zruči dominovala


Branky


0

Druhý celek soutěže nezaváhal. Po vyrovnané první půli zasadila rezerva Domažlic domácím dva přesné zásahy a mohla se tak radovat ze zisku dalších tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Domažlická rezerva na podzim hodně překvapuje a prozatím okupuje výtečné druhé místo za vedoucím Petřínem. Do Zruče ale z důvodu několika zranění a absence hráčů domažlického áčka odjela pouze s dvanácti hráči, což trenérovi Steinbrückerovi značně komplikovalo situaci. Zruč se i přes povedený začátek soutěže znovu dostala do herní i bodové podzimní deprese, ze které se chtěla vyhrabat právě o víkendu proti silnému soupeři.

Hosté se do první kloudné šance dostali po patnáícti minutách utkání, kdy ale Buršíkovu střelu vytěsnil Klik mimo branku. Na druhé straně naopak zahrozil po standardní situaci kapitán Král, ale míč do sítě neprocpal.

Dvě branky a tři body

Skóre otevřeli v 52. minutě hosté. Volný přímý kop za strany zahrával Marek Falout a jeho centr na zadní tyč proskákal houštinou těl a k tyči překvapného Klika, který neměl nárok zareagovat. Domažlické borce tento gól nakopl a zanedlouho mohli slavit znovu. To se do úniku dostal po skvostné nahrávce od Tomáše Leška Lukáš Waldmann, který skákající míč lobnul před vyběhnuvším Klikem do prázdné branky a vedení bylo rázem dvougólové. Definitivní tečku za zápasem mohl dát kapitán Javorský, jehož pumelice ale orazítkovala pouze horní tyč. Domácí gólman se poté ještě jednou zaskvěl proti nájezdu Libora Bláhy, kterému se nepodařilo zakončit svou akci brankou. I tak si ale tři body z horké půdy Zruče odvezl soupeř z Domažlic, který byl po celou dobu lepším týmem.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Zasloužené vítězství určitě. Do Zruče jsme jeli pouze s dvanácti hráči a měli jsme trochu problémy v zakončení, ale nakonec jsme dali dvě branky a nemuselo zůstat jen u dvou."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Král [-] , M. Polák [-] (71. K. Kazda [-] ) - J. Lauko [-] , P. Hucl [-] , T. Jelínek [-] (64. T. Valenta [-] ) - R. Karpíšek [-] , L. Husník [-] , R. Haidlmayer [-] (75. V. Pavel [-] ) , F. Korelus [-] (60. O. Mašek [-] ) , M. Pechman [-]

TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - T. Lešek [-] , J. Kubr [-] , J. Korelus [-] , L. Waldmann [-] , L. Bláha [-] , P. Javorský [-] , M. Falout [-] , M. Buršík [-] (68. M. Vísner [-] ) , T. Korelus [-] , Z. Štěpán [-]

ŽK: 58. M. Pechman , 82. D. Král - 49. J. Korelus , 63. Z. Štěpán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bína Roman - ČERNÝ Tomáš, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.