V. Lisý 47.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín vydřel tenkou výhru


Branky


47. V. Lisý
0

Lídr soutěže opět neztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké šance neproměněny

Utkání dosavadního vedoucího celku soutěže s Vejprnicemi, tedy týmem, který pomýšlí určitě výš, než se nyní nachází, moc lidí na stadion nenatáhl. Nestálé podzimní počasí na fotbal přilákalo pouze osm desítek diváků, kteří ale od prvních minut viděli na hřišti zajímavý fotbal.

Domácí hráči se museli vypořádat s pevným obranným blokem slávistů, kteří spoléhali na hluboký obranný blok, ze kterého vyráželi do nebezpečných kontrů. Do takových, jako například v desáté minutě, kdy balón po lajně zatáhl Filip Heindl, zpětnou přihrávkou našel v tmavém dresu Lukáše Kuhajdu, jenž ještě přistrčil do pohybu Danielu Křenovi, jehož ale výborně vychytal gólman Příhoda. Petřín naopak zahrozil po standardní situaci, kdy míč poskakoval ve vápně, ale nikdo v červeném dresu se k zakončení neprodral. 

Když pár minut před poločasovou pauzou nezakončil důrazně Petr Papáček, jehož střelu si pohlídal brankář Vavrík, tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Rychlá trefa rozhodla

Pokud se někdo nad poločasovou klobáskou a pivem obával bezgólové remízy, tak ho musel uklidnit moment hned zkraje druhé půle. Petřín dostal možnost volného přímého kopu ze 35 metrů, který rozehrál do strany na Jiřího Motla, jenž nadýchaným centrem našel na zadní tyči stepujícího Václava Lisého, který se v chumlu dokázal hlavou prosadit a překlopit skóre na stranu domácího celku. 

Hostujícího Jakuba Maška, resp. jeho hlavičku, poté zneškodnil gólman Příhoda, který chytal dnes výborně. Domácí poté neproměnili svou brejkovou situaci tři na jednoho, kterou prchající trojice nevyřešila ideálně.

Poslední příležitost vyrovnat stav měl Vladimír Puhlovský, jenž napálil míč na poloodkrytou branku, ale jeho projektil rozvlnil pouze boční síť.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "Náš klasický domácí zápas bych řekl. Nebyl to žádný extra výkon, soupeř přijel zaparkovat autobus a nám se nedařilo se přes něj dostat. Nebyl to žádný šlágr, ale tři body se počítají."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání, i když soupeř měl o něco víc ze hry. Byl ale šťastnější, my jsme byli vyrovnaným soupeřem a asi jsme si zasloužili dnes na Petříně bodovat."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - P. Šmídl [-] (75. P. Škarda [-] ) , J. Motl [-] (62. P. Bendl [-] ) , A. Brudna [-] (46. M. Vohrna [-] ) , M. Fillinger [-] , V. Lisý [-] , J. Levý [-] , L. Chocholatý [-] (86. J. Vodrážka [-] ) , P. Bednář [-] , P. Papáček [-] , V. Světlík [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Kuhajda [-] , P. Bárta [-] , D. Křen [-] , A. Kolář [-] (78. K. Kýček [-] ) , D. Svoboda [-] (62. L. Paul [-] ) , J. Mašek [-] , D. Růžička [-] (70. L. Rauch [-] ) , L. Rada [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 28. J. Levý , 73. M. Fillinger - 10. V. Puhlovský , 89. F. Heindl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Tomáš - HAVRÁNEK Martin, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.