J. Viterna 76. (vl.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov proti Rozvadovu padl


Branky


76. J. Viterna (vl.) - 35. L. Čížek , 74. L. Čížek , 90. P. Sláma
0

Šlágr kola ovládli hosté z pohraničí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Na půdu Chotíkova přijel na asi nejsledovanější utkání devátého kola tým Rozvadova, který i letos pomýšlí vysoko a jejich výkony se začají podobat těm, které tento mančaft předváděl loňskou sezónu, kdy na prvním místě proháněl i Sušici.

Domácí mančaft se pod vedením nového trenéra Nyklese začal zvedat a jejich ambice na přední příčky začínají pomalu nabírat konkrétnějších obrysů. 

Po tomto zápase ale mezi chotíkovskými příznivci euforie opadla. Od prvních minut se domácí nemohli dostat do tempa a ten, kdo se byl podívat minulý víkend ve Zruči, si musel myslet, že Petr Nykles přes týden obměnil celý tým.

Jindy přesný Kučera si tentokrát nedokázal poradit s nabídnutou šancí ve vápně hpstů, na druhé straně se naopak Čížek nemýlil, když na polovině hřiště vystihl rozehrávku Mráček, posunul na Kašeho, který kolmicí vystrčil rozvadovského kanonýra, jenž s lehkostí obstřelil Bejdáka. 

Trefy hostů

Průběh druhé pětačtyřicetiminutovky byl podobný těm prvním. Chotíkovu se nadařilo sbírat odražené balóny, soupeř byl všude o krok dříve, z čehož pramenily i šance. V 74. minutě Rozvadov krásně zapresoval, Lukáš Čížek sebral špatně rozehraný míč a podruhé v utkání rozvlnil síť.

Dvoubrankové vedení ale netrvalo dlouho. V 76. minutě poslal do vápna nadýchaný centr Martin Míka a Jan Viterna si míč smolně odhlavičkoval do vlastní branky.

V další šanci domácího mužstva se neprosadil mladík Vlk a v nastavení přišel poslední hřebíček do rakve. Na dlouhý aut si naběhl střídající Sláma a stanovil konečný výsledek 1:3, po kterém si hosté odvezli všechny body domů.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Náš výkon byl špatný. Chtěli jsme navázat na vítězství ve Zruči, ale dnes jsme dobře nehráli. Hráli jsme ve křeči, fotbal to z naší strany nebyl dobrý a vypadalo to, že si kluci myslí, že se Rozvadov porazí sám."




Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - D. Vacek [-] (70. M. Kadlec [-] ) , A. Forman [-] , M. Míka [-] , J. Vlk [-] , J. Pechler [-] (75. P. Černý [-] ) - T. Zajíček [-] , J. Kluska ml. [-] (82. J. Šulan [-] ) , D. Míka [-] - M. Matas [-] , P. Kučera [-]

TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - L. Čížek [-] (90. J. Křehlík [-] ) , M. Slowik [-] , J. Viterna [-] , V. Mráček [-] (86. P. Hána [-] ) , P. Kaše [-] , D. Gabčo [-] (92. T. Landrgott [-] ) , J. Žemlička [-] (72. P. Sláma [-] ) , M. Skopový [-] (81. F. Janda [-] ) , M. Bronec [-] , T. Kabourek [-]

ŽK: 40. J. Pechler , 84. D. Míka , 89. A. Forman - 45. M. Skopový , 86. T. Makrlík , 89. P. Kaše . ČK: L. Čížek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šiška Pavel - KŘEN Jiří, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.