0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika vyloupila Bolevec


Branky


0

Domažlice dál šplhají tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První rána kapitána

V rámci osmého kola krajského přeboru se utkal Bolevec proti domažlické rezervě. Domácí tým se musel obejít bez zkušeného trenéra Klečky, který tak nemohl svůj tým koučovat proti silnému celku hostů, který má sezónu rozjetou velmi slušně a díky výsledkům v posledních kolech se vyšplhal až na druhou příčku za plzeňský Petřín. Hosté ale museli před zápasem řešit jednu velkou nepříjemnost - pro zranění chyběli oba brankáři Bratanič se Strakou, a tak musel realizační tým povolat dvojici z dorostu, Lukáše Červeného a Jana Poláčka, z nichž se mezi tři tyče postavil první jmenovaný, teprve 15letý talent domažlického fotbalu.

Ten ale v první půli neměl moc práce. Prosadit se naopak povedlo právě hostům, když po zblkovaném rohovém kopu přilétl do vápna znvou centr na nikým nekrytého kapitána Javorského, který placírkou poslal míč k tyči Körnerovy branky. Druhou branku mohly Domažlice přidat ještě do poločasové přestávky, proti bylo ale dobře postavené bolevecké břevno.

Hosté si došli pro tři body

Domažlice byly lepší i ve druhém poločase, ve kterém měli první šanci domácí, když se pěknou střelou zpoza vápna prezentoval Pavel Greif, ale krásný zákrok vytasil mladík Červený a robinzonádou vyrazil míč na rohový kop. Po hodině hry se na plac dostal Libor Bláha a po třech minutách pobytu na hřišti pojistil domažlické vedení. Po rychlém brejku zatáhl Bláha míč po levém křídle do vápna a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. V samotném závěru utkání mohl svou druhou branku v utkání přidat opět Libor Bláha, který ale vlivem nerovného terénu netrefil míč ideálně a jeho střela si nenašla cestu do odkryté branky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Nastoupili jsme proti nám neoblíbenému soupeři, navíc nám musel chytat teprve patnáctiletý kluk, který to ale zvládl na jedničku. My jsme byli po celý zápas lepší, takže jsme rádi za tři body."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Sušánka [-] , M. Zítek [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , D. Štolle [-] (77. J. Šlehofer [-] ) , J. Šanoba [-] , D. Humpál [-] (81. J. Klečka [-] ) , J. Hibler [-] , P. Greif [-] (66. L. Ficu [-] ) , O. Šnaider [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - T. Lešek [-] (61. L. Bláha [-] ) , M. Hojda [-] , J. Korelus [-] , P. Javorský [-] , T. Sova [-] , L. Waldmann [-] (88. J. Strnad [-] ) , M. Falout [-] (72. M. Vísner [-] ) , D. Lešek [-] , M. Buršík [-] (84. A. Vlček [-] ) , T. Korelus [-]

ŽK: 60. O. Šnaider , 65. M. Pelnář - 31. T. Korelus , 60. P. Javorský , 86. L. Bláha .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠÁLKOVÁ Helena, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.