0:1
(0:1)
41. D. Míka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov porazil těsně Zruč


Branky


41. D. Míka
0

Zruči se proti Chotíkovu nedařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenalo se

Do branky domácího týmu se po jednozápasové pauze postavil opět Václav Klik, který musel od prvních minut odolávat nátlaku hostujících hráčů, kteří do Zruče přijeli v dobrém rozpoležení, které od prvních minut deklarovali. Ve 13. minutě se ale z takové pohody nechal rozhodit Bronislav Buchta, který po faulu na svou osobu v afektu nakopl okolo jdoucího Petra Karpíška, který zřejmě pronesl několik peprných slov na adresu maldého hráče, a sudí Petrželka nekompromisně udělil červenou kartu. 

Ačkoliv by si kdekdo mohl myslet, že Chotíkov se stáhne a bude to Zruč, kdo převezme otěže utkání, tak se pletl. Domácím se nedařilo a hosté se i deseti ujali do poločasu vedení. Jakub Vlk poslal od rohového praporku přízemní centr do míst, kam si naběhl David Míka, který z voleje nechytatelně uklidil balón pod hroní tyč zručské branky.

Chotíkov i nadále lepší

Trenér Homola nemohl být o poločase s výkonem svých svěřenců spokojen a na prvních deseti minutách, kdo domácí svého soupeře zatlačili, to bylo znát. Zruč se dokonce dostala i do několika náznaků šancí, které ale dobře nezužitkovala a hosté stále vedli 1:0. Chotíkovu se po hodině hry opět podařilo dostat hru po kontrolu a od té chvíle bylo na hřišti opět jen jedno mužstvo.

V samotném závěru navíc mohli hosté přidat druhou branku, když se krásnou střelou, která orazítkovala břevno Klikovy branky, prezentoval aktivní Kučera. Chotíkov ale i tak dokráčela k celkem pohodlnému vítězství. Zruč opět ztratila, ale šanci na restart bude mít hned za týden, kdy zavítá do Nýrska.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Václav Klik, gólman domácích: "Od prvních minut byl Chotíkov lepší. Držel balón, dobře kombinoval a my jsme si nic nevytvořili. Nic se nezměnilo ani po brzkém vyloučení, po kterém jsme paradoxně inkasovali my. Ve druhé půli jsme byli aktivnější, ale byla to z naší strany spíše křeč, než fotbal."

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Chtěli jsme odčinit porážkou z domácího prostředí a urvat tři body. Situaci nám zkomplikovala červená karta, ale soupeř vypadal, že neví co hrát, a my jsme se ujali vedení po rohovém kopu. Druhou půli nás Zruč na chvilku zatlačila, ale poté jsme opět dominovali my a myslím, že jsme byli po celý zápas lepším týmem."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Polák [-] (30. T. Kepka [-] ) , D. Král [-] - T. Jelínek [-] , P. Hucl [-] (46. O. Mašek [-] ) , J. Lauko [-] - P. Karpíšek [-] , R. Haidlmayer [-] (81. M. Fryček [-] ) , F. Korelus [-] , M. Pechman [-] , R. Karpíšek [-]

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - - - B. Buchta [-] , M. Matas [-] (83. T. Štverák [-] ) , P. Kučera [-] , J. Kluska ml. [-] (77. D. Vacek [-] ) , D. Míka [-] (87. J. Šulan [-] ) , T. Zajíček [-] , A. Forman [-] , M. Míka [-] , J. Vlk [-] , J. Pechler [-] (68. M. Kadlec [-] )

ŽK: 55. R. Karpíšek , 64. M. Pechman , 66. T. Kepka - 14. J. Pechler , 20. M. Vojáček , 55. D. Míka , 58. A. Forman . ČK: 13. B. Buchta .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Petrželka František - MAZANEC Marek, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.