L. Rada 23. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice překvapily Rozvadov


Branky


23. L. Rada (p.)
0

Slavia sebrala body Rozvadovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltová trefa

V Rozvadově po minulé sezóně, ve které tým bojoval o titul, přišly změny a na post kouče nastoupil Zdeněk Slowik. Mužstvo si ale nadále zachovalo svou tvář a svým fotbalem nadále baví fanoušky, které přijelo potěšit až do Vejprnic, kterým úvod nového ročníku zatím nevychází a s pěti body body se nachází pouze bod od sestupových vod. 

 

V tomto duelu se ale domácí očividně vyhecovali a na svého soupeře od prvních minut vlétli. Do velké šance se dostal Adam Frémund, ale míč mu v poslední chvíli ukopli obránci hostující tělovýchovné jednoty. Do další šance se dostal Lukáš Paul, kterého ale ve vápně poslal k zem jeden z hráčů hostů a rozhodčí Volf rázně ukázal na penaltový puntík. Tam si míč postavil velezkušený Libor Rada a přesnou střelou rozvlnil síť za gólmanem Makríkem a poslal tím Vejprnice do těsného vedení. To mohl znásobit opět aktivní Adam Kolář, jehož střelu ale lapil Tomáš Makrlík. Do kabin šli ale přesto v lepší náladě lčenové vejprnické skvadry.

Tlak se nekonal

Rozvadov se ve druhém poločase zvedl, ale bez Jana Viterny a Františka Jandy, o které z důvodu zranění hosté během první půle pro tento zápas přišli, se jim bojovalo těžko. Zvlášť první jemnovaný, velmi kreativní hráč, Rozvadovu chyběl převelice a hráči se jen velmi těžko dostávali do útočných pozic. Do těch se naopak po několika brejcích dostaly Vejprnice, kterým se ale jejich sympatiké protiútoky nepodařilo dotáhnout, a do konce zápasu tak museli domácí svůj těsný náskok bránit což se jim nakonec podařilo a tři body zůstaly ve Vejprnicích.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Myslím si, že jsme v prvním poločase byli lepší fotbalovější a soupeře jsme k ničemu nepustili. Dostali jsme se do vedení. Rozvadov mě trošku zklamal, do tempa se moc nedostal a my jsme ho do nějaké šance díky bojovnosti nepustili."




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Paul [-] , A. Ufrémund [-] , P. Bárta [-] , M. Löwy [-] (65. L. Kuhajda [-] ) , A. Kolář [-] (90. K. Kýček [-] ) , J. Mašek [-] , L. Rada [-] , L. Rauch [-] (75. D. Svoboda [-] ) , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-] (72. V. Puhlovský [-] )

TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - L. Čížek [-] , J. Viterna [-] (6. J. Křehlík [-] ) , T. Landrgott [-] (58. J. Horáček [-] ) , J. Žemlička [-] , T. Hutta [-] (85. P. Sláma [-] ) , M. Slowik [-] , M. Skopový [-] (65. D. Gabčo [-] ) , F. Janda [-] (33. V. Mráček [-] ) , M. Bronec [-] , T. Kabourek [-]

ŽK: 70. L. Rauch - 54. M. Skopový , 63. T. Makrlík , 85. M. Bronec , 88. J. Žemlička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - ŽÁK Ondřej, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.