0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice odjely ze Zruče s bodem navíc


Branky


0

Bezbrankovou remízu nabídl duel Zruče a Vejprnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hustý déšť

Přes Zruč se během sobotního odpoledne přehnala průtrž mračen. Hřiště během chvíle bylo důkladně pokropené, podobně jako hráči obou mužstvem po vyběhnutí ven ze šaten. Po tomto zápase nemohl být pochyb, že by někdo snad nenechal na hřišti vše - žádná suchá trika. Nepříjemné počasí, promočený terén a s ním spojené neobvyklé odskoky míče. To vše hráčům zápas po celých devadesát minut znepříjemňovalo. 

 

Do jediné šance domácích v první půli se dostal zkušený Jiří Lauko, který se dostal za hostující obranu, tvaří v tvář mladíkovi Vavríkovi v brance ale selhal a branku levou nohou přestřelil. Hosté mohli o pár minut později odpovědět. Adam Ufrémund zatáhl po křídle balón, který předložil Adamu Kolářovi, jehož vychytal Václav Klik a odražený míč napálil Michal Löwy nad břevno zručské branky.

Rozhodly až penalty

Ve druhé půli déšt ještě zesílil a na několika místech se vytvořily regulerní louže. Vejprnice svou hru zejdnodušily, čehož mohl po hodině hry využít Adam Kolář, který se po nákopu dostal do samostatného úniku, ale Klik zasáhl opět na výbornou. Nejblíže gólu byl ale na hostující straně Lukáš Paul, který svůj projektil bohužel opřel pouze do tyče. Rozhodnutí měli ale na kopačkách hráči domácí Zruče. Po akci střídajících Kepky a Valenty míč poskakoval ve vejprnickém vápně, ani jeden z jmenovaných ale míč do sítě dostat nedokázal. O tom, kdo si odveze bod navíc, tedy rozhodovaly až pokutové kopy. V těch byly díky Liboru Radovi o chlup lepší hosté, a do Vejprnic tak putují dva body!



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí domácích: "Počasí bylo hrozné, pršelo celou dobu, hřiště bylo podmáčený. Oproti minulému týdnu jsme hráli bez nasazení, celkově to byl fotbal bez šancí. Utkání ale opravdu nejvíce ovlivnilo počasí.

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "V prvním poločase jsme byli asi lepší, ale své šance jsme neproměnili. Ve druhém poločase jsme kvůli počasí museli hru zjednodušit a fotbal se stal vyrovnaným. Nakonec jsem ale rád, že jsme bodovali."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Král [-] , M. Polák [-] - J. Lauko [-] (67. T. Valenta [-] ) , P. Hucl [-] , T. Jelínek [-] - P. Karpíšek [-] (79. K. Kazda [-] ) , F. Korelus [-] , T. Kepka [-] , M. Pechman [-] , L. Husník [-] (29. O. Mašek [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Löwy [-] (83. F. Heindl [-] ) , L. Paul [-] , A. Kolář [-] , P. Bárta [-] (90. K. Kýček [-] ) , J. Mašek [-] , A. Ufrémund [-] , D. Růžička [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , L. Rauch [-]

ŽK: 30. M. Pechman , 35. P. Hucl , 75. M. Polák , 82. T. Valenta - 45. P. Bárta , 58. L. Rauch , 69. L. Rada .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žák Ondřej - LHOTÁK Luděk, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.