V. Beránek 84. (p.)
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice po penaltovém rozstřelu porazily Holýšov


Branky


0

Čtvrté kolo nabídlo duel Svéradic a Holýšova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start

Svéradice se sešly na své poměry v neskutečném počtu sedmnácti hráčů, což se trenéru Rambouskovi již dlouho nepodařilo. Na utkání si navíc za slunného počasí našlo cestu 150 příznivců dobrého fotbalu. Ti, kteří ovšem z různých důvodů nestihli úvod utkání, mohli litovat. Již v první minutě totiž po pravém křídle pláchl holýšovský štírek Radek Kraus, jenž odcentroval na zadní tyč, kde akci uzavíral hlavičkou Jan Valachovič a již v úvodu poslal svůj tým do vedení. Holýšov navíc ve své snaze o skórování pokračoval, po půlhodině hry se k zakončení po jednom z pěkných kombinačních útoků dostal Tomáš Zelený, ale jeho ránu stihli obránci Svéradic zblokovat. 

Penalta v závěru

Svéradice se probudily právě akorát do druhého poločasu, aby s výsledkem něco udělaly. Jiří Sova nejdříve v trmě vrmě po rohovém kopu netrefil ideálně. V 66. minutě se snažil o vyrovnání také Roman Kába, Roman Baxa zachraňoval situaci na poslední chvíli. Poté se v další šanci objevil i Holýšov, Jan Valachovič dopravil míč podruhé do svéradické sítě, ale tentokrát mu po prazvláštním verdiktu branka nebyla uznána. Svéradický tlak vrcholil v poslední čtvrthodině, vysvobození přišlo v 84. minutě, kdy byl kanonýr Beránek ve vápně faulován a penalta byla na světě. Tu sám faulovaný proměnil a rozhodl, že ještě pár dalších penalt se bude kopat po dovršení devadesáti minut. V těch byly úspěšnější Svéradice, které využily holýšovského tradičního penaltového prokletí a berou dva body.



Ohlasy k zápasu



FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Dnes jsme hráli velmi dobře, zvláště první poločas, kdy jsme dali rychlou branku a Svéradice jsme do ničeho nepouštěli. Druhý poločas už byl horší a v závěru Svéradice vyrovnaly. Penalty klasika.."



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - L. Petřík [-] , M. Heřman [-] , J. Sova [-] , Z. Prokopec [-] (68. A. Vachuška [-] ) - M. Chaloupka [-] (46. M. Klas [-] ) , R. Kába [-] , V. Brůha [-] , S. Makovec [-] - V. Beránek [-] , S. Krejčík [-] -

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - T. Zelený [-] (80. R. Šimka [-] ) , P. Jeniš [-] (71. K. Staněk [-] ) , R. Kraus [-] (83. M. Šobr [-] ) , J. Valachovič [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] (86. T. Vítek [-] ) , T. Levička [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 58. L. Petřík , 77. J. Sova - 32. V. Kaas , 36. M. Černohorský , 40. J. Valachovič , 67. R. Baxa , 83. R. Šimka , 87. T. Levička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Burda Miloš - VOCELKA Milan, ČERNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.