1:3
(1:1)
14. J. Levý
82. M. Vohrna
85. L. Zoubek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 15:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Retrovizér - Petřín ve čtvrtém kole bodoval naplno, rozhodl krásný gól Vohrny


Branky


3. J. Žemlička - 14. J. Levý , 82. M. Vohrna , 85. L. Zoubek (p.)
0

Čtvrté kolo přineslo jeden velký zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Začátkem září se na půdě Rozvadova, velmi silného mančaftu z pohraničí, který se na utkání dostavil ale pouze ve dvanácti hráčích, utkal i tým z Plzně, tedy Petřín, který má po sestupu z divize jasné ambice - co nejrychleji se vrátit zpět. 

První minuty ale bodovému zisku pro hosty příliš nenasvědčovaly. Domácí se počtu hostujících hráčů vůbec nezalekli a již ve třetí minutě šli do vedení. Po rychlé akci středem hřiště se míč dostal na křídlo, odkud Tomáš Hutta poslal přesný míč do vápna, který jen hlavou trkl do sítě Jaroslav Žemlička a svou hlavičkou otevřel skóre utkání. Ve 13. minutě ale bylo vyrovnáno. Kapitán Levý vystřelil svou levačkou přes zeď v rámci volného přímého kopu a gólman Makrlík se jen smutně ohlédl za míčem směřujícím přesně k pravé tyči.

Velkou šanci poté nevyužil domácí středopolař Skopový, který přestřelil branku z deseti metrů. Štěstí se neusmálo ani na hostujícího Papáčka, kterému míč na poslední chvíli utekl.

 

Divizní zkušenosti

Druhý poločas byl podobně vyrovnaný, jako ten první. Domácí se soléhali hlavně na své propracované protiútoky a rychlý přechod do útoku, hosté naopak využívali své rychlosti k překonávání hustého obranného bloku soupeře. 

Velkou šanci měl na kopačce střelec první branky Jaroslav Žemlička, který se ale v podobné pozici tentokrát nedokázal pověsit do vzduchu tak přesně, jako v první půli. Poté se již domácí radovali, ale euforii zastavil praporek rozhodčího.

Hosté misky vah přehoupli na svou stranu v 83. minutě. Neuvěřitelné sólo předvedl Marek Vohrna, který z míčem u nohy přešel od půlící čáry až do vápna přes několik protihráčů a kolem gólmana poslal balón do sítě. O tři minuty později potvrdil výhru z penalty Lukáš Zoubek a o vítězi bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Utkání bylo hodně vyrovnané, trochu jsme nechytli začátek, ale do poločasu jsme srovnali. Rozhodlo sólo Marka Vohrny, který to udělal fakt pěkně. Celkově to ale z naší strany byl spíše průměrný výkon."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - P. Kaše [-] , T. Kabourek [-] , J. Viterna [-] , D. Gabčo [-] - T. Hutta [-] , M. Slowik [-] , F. Janda [-] , M. Skopový [-] - L. Čížek [-] , J. Žemlička [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - L. Chocholatý [-] (72. P. Bendl [-] ) , Z. Šimáně [-] (60. M. Vohrna [-] ) , V. Lisý [-] , J. Motl [-] , J. Levý [-] , P. Bednář [-] , P. Šmídl [-] (89. A. Brudna [-] ) , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] , L. Zoubek [-]

ŽK: 17. J. Žemlička , 34. L. Čížek , 39. T. Makrlík , 39. J. Viterna - 88. J. Šulc , 89. P. Bednář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křen Jiří - KÖNIG Michal, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.