2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov remízoval proti Domažlicím


Branky


72. M. Šobr , 78. K. Staněk - 55. M. Falout , 82. T. Sova
0

Po nerozhodném výsledku 2:2 se body dělí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda a šeď

Holýšov se na lavičce s Karlem Míčkou, známým gólmanským veteránem, utkal s domažlickým béčkem, které na zápas přivezl trenér Steinbrücker velmi oslabené, což se na hře hostů ale nijak extra neprojevovalo, snad jen v řešení předfinální fáze. Veškeré akce tak většinou po individuálních chybách končily již před samotným zakončením, do kterého se obě mužstva v první půli příliš nedostávala.

Nádherné branky

Druhý poločas už byl o poznání gólovější. Hned v 55. minutě putoval míč po ose Štěpán - Sova k Marku Faloutovi, který se opřel do míče podobně jako minulý týden proti Vejprnicím a krásnou střelou nedal Řezáčovi šanci. Poté se ale domácímu trenérovi povedla střídání. Na hřiště se dostal Martin Šobr a Kamil Staněk. V 73. minutě se v závaru po rohovém kopu nejlépě zorientoval právě Staněk, který přiťukl míč Martinu Šobrovi, který střelou k tyči nedal Brataničovi šanci a vyrovnal na 1:1. V 78. minutě bylo pro domácí ještě veseleji. Holýšovský Staněk si na půlce hřiště všiml vyběhnutého Brataniče a krásným lobem ze 45 metrů dokonal obrat ve skóre. Vedení ale dlouho nevydrželo. Domažlice změnily rozestavení a bojovnost nesla ovoce. Po nedorozumění v obraně domácích se dokázal zpoza vápna prosadit Tomáš Sova a bylo vyrovnáno. Benfika, jak se domažlické rezervě přezdívá, ještě mohla vedení strhnout na svou stranu, po akci Buršíka ale pálil nepřesně Dufek a šlo se na penalty. V těch se výrazně lépe dařilo právě hostům, kteří se tak mohou radovat ze dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "První poločas byl z naší strany hodně utrápený a ustrašený, nedařilo se nám. Ve druhé půli jsme se ale zlepšili, po gólech dvou střídajících hráčů jsme otočili skóre, ale soupeři se podařilo vyrovnat. Bohužel, penalty, naše klasika, prohra."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Nám chybělo pět hráčů, kteří z různých důvodů nemohli jít s námi. Kluci si ale s absencemi poradili dobře, trošku jsme se ale trápili v koncovce, čímž jsme se o pár gólů možná připravili. Nakonec jsme ale na penalty vyhráli."



Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - R. Šimka [-] , R. Kraus [-] (79. T. Zelený [-] ) , V. Mour [-] , M. Černohorský [-] , T. Vítek [-] (67. K. Staněk [-] ) , P. Jeniš [-] , R. Baxa [-] (68. M. Šobr [-] ) , T. Levička [-] , P. Trhlík [-] (53. V. Kaas [-] ) , D. Zavadil [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - T. Korelus [-] , P. Dufek [-] , P. Kadlec [-] (53. J. Kalný [-] ) , J. Kubr [-] , Z. Štěpán [-] , T. Sova [-] , M. Falout [-] , L. Waldmann [-] , M. Hojda [-] , T. Lešek [-] (73. M. Buršík [-] )

Počet diváků: 125. Rozhodčí: Lhoták Luděk - VOLF Michal, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.