4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slávie předčila Svéradice


Branky


33. J. Mašek , 54. L. Kuhajda , 77. L. Paul (p.) , 90. A. Ufrémund - 44. M. Heřman , 56. R. Kába
0

Vejprnice hostily doma Svéradice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Na lavičku Svéradic po týdnu dovolené usedl opět trenér Miroslav Rambousek, který přijel do Vejprnic opět pouze s dvěmi náhradníky do pole, kdežto vejprničtí se sešli takměř v počtu, tedy se šesti hráči na lavičce. 

 

Kdežto ta slavnější Slavie v tomto týdnu odvolala trenéra Uhrina, kterému byla často vyčítána velmi pasivní hra, tak ta plzeňská nastoupila do utkání velmi aktivně a od prvních minut se tlačila za prvním gólem. V první šanci utkání ještě zaváhal Michal Löwy, který nevystřelil příliš tvrdě a gólman Soukup neměl těžkou práci. Ve 33. minutě se ale domácím povedla perfektní kombinace, při které poslal Dušan Růžička míč přes celou šíři hřiště na Jakuba Maška, který ránou z první ke vzdálenější tyči poslal Vejprnice do vedení. Ve 44. minutě ale hosté vyrovnali, na centr Vlastimila Beránka si naskočil nikým nehlídaný Miloš Heřman a hlavou poslal míč do sítě, čímž uzavřel první poločas.

Domácí dominance

Vejprničtí si své vedení vzali zpět v 54. minutě, když Lukáš Paul utekl hostující obraně po křídle a jeho střela z úhlu se odrazila před branku na Lukáše Kuhajdu, který ve skluzu dopravil míč do sítě. Za dvě minuty bylo ale opět srovnáno, to když se střelou z pravého křídla prosadil Roman Kába a vrátil Svéradice do hry. Hosté poté mohli jít i do vedení, Vejprnice ale bravurním zákrokem podržel Jakub Vavrík. V 77. minutě ale Daniel Křen ošálil tělem ve vápně Daniela Klase, který zkušeného středopolaře fauloval a nařízenou penaltu proměnil s přehledem kanonýr Paul. V poslední minutě navíc vítězství pojistil střídající Ufrémund, jenž v samostatném úniku pečetil na 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "My jsme to utkání zvládli napříč tomu velkému vedru. Měli jsme dobrý vstup do utkání, ale do šatny jsme šli za stavu 1:1. Ve druhém poločase jsme šli znovu do vedení, soupeř hned srovnal, ale poté jsme dvěma góly nakonec vyhráli."




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Löwy [-] (78. A. Ufrémund [-] ) , L. Paul [-] (90. D. Svoboda [-] ) , D. Křen [-] , L. Rauch [-] , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] (71. A. Kolář [-] ) , D. Růžička [-] (62. F. Heindl [-] ) , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - M. Heřman [-] , D. Klas [-] (82. J. Korbel [-] ) , J. Sova [-] , Z. Prokopec [-] - V. Brůha [-] , M. Chaloupka [-] (86. M. Mikeš [-] ) , S. Makovec [-] , R. Kába [-] - V. Beránek [-] , S. Krejčík [-] -

ŽK: 45. L. Rada - 76. D. Klas , 87. V. Brůha .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠIMEK František - KÖNIG Michal, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.