2:1
(0:0)
51. L. Paul
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika v závěru otočila duel proti Vejprnicím


Branky


78. M. Falout , 81. T. Sova - 51. L. Paul
0

Dlouho to vypadalo, že Domažlice prohrají i svůj druhý zápas poměrem 0:1. Závěrečná desetiminutovka ale přisoudila tři body na stranu domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Domažlice, podobně jako Přeštice, ještě nějakou dobu nebudou hrát své zápasy z důvody přestavby na svém hřišti, které prozatím nesplňuje kritéria UEFA, na čemž se nyní intenzivně pracuje, aby se vše stihlo do příštího roku, kdy bude na našem území probíhat ME ženského fotbalu do 17 let.

 

Dnes se ale na hřišti v Chodově proháněli jiní, geneticky odlišní a věkem starší hráči domažlické rezervy a Vejprnic, tedy mužstev, která svá první utkání prohrály a čekaly na své první body v nové sezóně. K těm měli od prvních minut blíže Vejprnice, které v prvním poločase nastřelily tyč, několikrát navíc výborně zasáhl gólman Bratanič.

Zavěr rozhodl

Úvod druhého dějiství vyšel mnohem lépe hostům. Ti se v 51. minutě dostali do vedení, když Libor Rada našel krásným pasem Lukáše Paula, který propálil domažlického Brataniče. Hned nato mohlo být vedení dvougólové. Adam Ufrémund utekl domažlické obraně a vrátil míč před odkrytou branku na malé vápno Danielovi Křenovi, kterému ale střela nesedla a míč letěl vysoko nad. Od cirka šedesáté minuty začaly Domažlice tlačit na pilu a Vejprnicím jakoby docházely síly, a tak se začaly více zaměřovat na brejky, které ale většinou končily nedotaženě. Čtvrthodinu před koncem utkání napřáhl z velké dálky Martin Vísner, ale jeho tečovaná střela skončila vedle. O pár minut později napálil téměř z totožného místa balón na bránu Marek Falout a byla to právě jeho střela, která se konečně ujala a krásně zapadlo do sítě Vavríkovy branky. Opařené mužstvo hostů bylo tak zaskočeno, že nechalo o tři minuty později projít obranou Jakuba Šimůnka, který ve vápně přiťukl Tomáši Sovovi, který svou první brankou v sezóně rozhodl o třech bodech pro Domažlice.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Pro nás je ta výhra hodně cenná, protože jsme museli výsledek otáčet, což je vždycky těžký. Musím ocenit, jak kluci makali a nic nevzdali a odměnou jim za to bylo krásné vybojované vítězství."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Myslím si, že jsme byli lepší, v prvním poločase jsme neproměnili spoustu šancí, čímž jsme nechali soupeře ve hře. Ve druhé půli jsme šli do vedení po gólu Paula, ale po další neproměněné tutovce jsme dostali dvě branky po našem nedůrazu a zápas pro nás skončil smolně."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - T. Lešek [-] (57. J. Šimůnek [-] ) , Z. Štěpán [-] (90. J. Kalný [-] ) , T. Sova [-] , L. Bláha [-] , M. Falout [-] , L. Waldmann [-] , M. Vísner [-] , M. Hojda [-] , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] (86. P. Dufek [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Ufrémund [-] (74. F. Heindl [-] ) , L. Paul [-] , L. Kuhajda [-] , D. Křen [-] (82. P. Bárta [-] ) , J. Mašek [-] , L. Rauch [-] , D. Růžička [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-] (90. D. Svoboda [-] )

ŽK: 67. J. Šimůnek , 90. Z. Štěpán .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.