A. Forman 82. (vl.)
1:2p.
(0:0)
48. M. Matas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov tahal za kratší provaz, odvezl si ale dva body


Branky


82. A. Forman (vl.) - 48. M. Matas
0

Holýšov přivítal na svém plácku tým z Chotíkova, který v létě zaznamenal změnu na trenérské lavici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smůla na kopačkách

Nedělní odpoledne přineslo pouhé dva zápasy v rámci prvního kola nejvyšší krajské soutěže. V tom prvním se představil celek Holýšovu proti týmu Chotíkova. Holýšov neprovedl téměř žádné změny, stabilizovaný kádr tak vyběhl na hřiště téměř v totožné sestavě, jako na jaře. To Chotíkov přes léto změny udělat musel. Dosavadní trenér Urbánek tým opustil a zamířil do Touškova. Vedení týmu z obce, která čítá něco málo přes tisíc obyvatel, oslovilo bývalého kouče Lhoty, Petra Nyklese, který u sokolského týmu skončil loni na podzim a na jaře působil jako hráč v kádru Jaroslava Klečky v Bolevci. 

 

Ti, co ale čekali hned od prvních zápasů atraktivní fotbal, jakým se Petr Nykles prezentoval ve Lhotě, byli asi trochu překvapeni. Tým doplněný několika hráči ročníku 1997, kteří se s dospělým fotbalem teprve zžívají, musel čelit nebezpečným ofenzivním choutkám již sehraného týmu domácích. Ti mohli jít do vedení již v první minutě, kdy šel na brankáře Bejdáka sám Radek Kraus, ale chotíkovský gólman vyšel z tohoto duelu jako vítěz. Ve 32. sice Valachovič svou střelou brankáře hostů překonal, tentokrát ale zvonila pouze tyč. Zmar holýšovské mušky potvrdil v posledních minutách ještě Miroslav Černohorský, který si vylámal zuby na Bejdákovi, který svůj tým opravdu držel.

Šťastné vyrovnání

Studená sprcha pro domácí přišla hned zkraje druhé půle. Po rychlém protiútoku se dostal míč před vápnem na Martina Matase, který si balón přehodil na pravou nohu a utaženou střelou nedal Řezáčovi šanci. O vyrovnání se poté snažil o vyrovnání, velkou šanci Černohorského zlikvidoval s pomocí brankové konstrukce opět famózní Bejdák. Kýžená branka ale přecijen přišla. Holýšov se středem hriště prokombinoval na polovinu Chotíkova, kde míč převzal Vojtěch Mour, jenž se prosmýkl po levém křídle až do vápna, odkud vyslal na branku střelu z kategorie nenebezpečných. Do dráhy míče ovšem vložil své tělo chotíkovský Adam Forman, od jehož nohy se míč odrazil do sítě bezmocného Bejdáka. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu, který po několika nekonečných sŕiích ukončil přesnou trefou Jan Fikar, jenž přisoudil bod navíc hostům z Chotíkova.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Pro nás to byl trochu nešťastný zápas, jelikož jsme Chotíkov celý zápas tlačili, měli jsme velké šance, ale neproměňovali jsme je. Chotíkov šel do vedení po jednom z nákopů a my jsme se štěstím vyrovnali. No a penaltový rozstřel - naše klasika - prohráli jsme."

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Spokojenost je rozhodně se dvěma body, což je ale ovšem asi jediné pozitivum na tomto zápasu. My jsme totiž jinak vůbec nehráli to, co jsem si představoval, a soupeř byl jasně lepší. Holýšov ale ke své smůle své šance neproměňoval, nás držel výtečný gólman Bejdák. Když už jsem si říkal, že snad góla nedají, tak jsem si i trefil, jelikož jsme si ho dali sami."



Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Jeniš [-] , R. Kraus [-] , K. Staněk [-] , V. Mour [-] , J. Valachovič [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] (77. T. Zelený [-] ) , R. Baxa [-] (81. M. Šobr [-] ) , T. Levička [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - T. Zajíček [-] , J. Vlk [-] , J. Fikar [-] , P. Černý [-] (66. K. Rozboud [-] ) - B. Buchta [-] , A. Forman [-] , M. Míka [-] (82. J. Pechler [-] ) , J. Kluska ml. [-] - P. Kučera [-] (90. J. Šulan [-] ) , M. Matas [-]

ŽK: 37. R. Baxa .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Křen Jiří - LEGO Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.