Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkov si pořádně zastřílel. Chreno se blýskl hattrickem.


Branky


1

Radkovští si na svém supertrávníku otevřeli střelnici. Slavkov však dlouho vzdoroval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla herně vyrovnaná. Domácí hnal hlad po výhře, hosté zase měli spoustu standardních situací, kvůli neustálým faulům na jejich nebezpečného útočníka Gavendu. V 9. minutě se střelecky prosadil domácí Chreno. Počíhal si před šestnáctkou na nahrávku od Stančíka a pelášil sám na gólmana.

 

Autorem druhého gólu v 15. minutě byl opět domácí útočník. Při souboji tělo na tělo, do kterého ho vyslal Jirout, si perfektně pokryl míč a dostal se až k brankovému zakončení.

 

Ve 28. minutě udeřili hosté, když se velkým vápnem probojoval a následně trefil Cahel.

 

Ve druhé půli šlo vidět, že slavkovští nejsou zcela ve formě a nevyhovuje jim hřiště domácích. Chyběli jim někteří klíčoví hráči a jejich střídačka zela prázdnotou. Brzy se dostavila únava a neměli s kým střídat. Hrozili z brejků, jejich střely však mířily vedle.

 

Přesto se zmohli na další dva góly. V 58. minutě se trefil Pavelek, o deset minut později Muroň.

 

 

 

Domácí ovšem nepolevovali v tlaku a nastříleli čtyři další branky. V 61. minutě se zpoza šestnáctky trefil Stančík. V 84. minutě Jirout, kterému nahrával Ondřej Chreno, do odkryté brány. Za dvě minuty se potřetí v zápase trefil do prázdné kasy Chreno. Minutu před koncem se radoval z gólu Radek Peter, který měl v práci konečně volno, a na jehož střelu ke vzdálenější tyči byl brankář hostů krátký.



Ohlasy k zápasu


TJ SPS Radkov
David Chudík: Musím všechny hráče pochválit, jak bojovali a dali ze sebe vše, co mohli. Já osobně jsem se vrátil po 3 měsících na hřiště a atmosféra naších fanoušků při povzbuzování a hecování spoluhráčů byla super. Je pro nás hrát doma také hodně složité, máme v kádru nové hráče, kteří na naše hřiště nejsou zvyklí. Takže výhoda doma moc není. Díky hráčům Slavkova za zápas a za to, jak se s tím poprali.

TJ Sokol Slavkov B
Michal Mičker: Zápas neměl s fotbalem nic společného. Na takovém „povrchu“, kde se člověk bojí došlápnout, se nedá nic tvořit. Dokud budou taková „hřiště“ v soutěžích, fotbalu to jen uškodí. Náš výkon byl mizerný i vzhledem k okleštěné sestavě. Sudí nám nepískl dvě jasné penalty. Zároveň jsme neproměnili spoustu šancí.



Sestavy


TJ SPS Radkov
T. Pretsch [-] - P. Prda [-] , R. Machač [-] , D. Lupa [-] , D. Chudík [-] - M. Bek [-] (54. R. Peter [-] ) , J. Kudla [-] (87. M. Hefka [-] ) , J. Jirout [-] , T. Masnica [-] (89. J. Chudík [-] ) - D. Stančík [-] , O. Chreno [-] -

TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - J. Grigoriadis [-] , F. Kvarčák [-] , M. Mičker [-] - R. Muroň [-] , O. Ruso [-] , D. Pavelek [-] , J. Graiciar [-] , M. Javorský [-] - M. Gavenda [-] , J. Cahel [-]

ŽK: 4. D. Lupa , 80. J. Kudla , 89. O. Chreno - 80. M. Gavenda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUČEK Martin - PRDA Václav (N), DUROŇ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 10. 2016 18:45
Hlavně by mě zajímalo kdo psal ten článek o průběhu zápasu a totálně to poplantal :D