Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč rozstřílel Palhanec. Martínek dal hattrick


0

Spoustu promarněných šancí na obou stranách, pět nasázených gólů a hattrick nabídlo sobotní utkání mezi Palhancem a Melčem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli měl pod taktovkou tým Melče. V 15. minutě se dostal host Stupeň do brejku, kdy mu stál v cestě obránce Pyszczyk a brankář. Stupeň šel do kličky a Pyszczyk mu podrazil nohu. Za tento zákrok dostal červenou kartu. Jelikož se faul odehrál před šestnáctkou, kopali hosté z Melče přímý kop. Míč si připravil Martínek, obstřelil zeď a vymetl šibenici.

 

Ve 25. minutě vyslal Vícha z Melče centr do velkého vápna. Brankář se špatně domluvil s obranou, k míči se přiřítil Jureček a špičkou ho vsítil do kasy.

 

Ve 38. minutě dostal po povedené kombinaci míč host Škrobánek, potáhnul ho a nahrál Šromovi, který prodloužil na Martínka. Dal míč Stupňovi, ten si kličkou položil gólmana a pohodlně zakončil do prázdné branky.

 

Ve druhé půli se hráči z Palhance probudili, začali bojovat a kombinovat ve středu hřiště. Ve 48. minutě se míče ujal Stoniš. Jeho střela z rohu šestnáctky vypadala spíše jako centr, doplachtila však úspěšně do brány.

 

Za pět minut se opět radovali hosté.  Vícha krásným lobem překonal stopery a míč se dostal ke Stupňovi a Martínkovi. Oba šli na keepera. Stupeň kamarádsky nahrál Martínkovi, který vyslal míč zkušeně vedle gólmana po zemi k tyči.

 

Palhanečtí nepřestávali tlačit, měli spoustu brankových příležitostí, které však nedotáhli do úspěšného konce. Pavela dvakrát přeloboval brankáře, ale míč letěl nad břevno. V 57. minutě se Vrbický ocitl s míčem před šestnáctkou a z dvaceti metrů pálil do kysny.

 

 

V 83. minutě dal svůj třetí gól zápasu Martínek, který si ze strany obešel beka a krutopřísně zavěsil pod břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Palhanec
Vladimír Stoniš: Druhý poločas jsme soupeře přehrávali, šance tam byly. Pavela dvakrát přestřelil, pak minul Pospíšil. Nedařilo se nám dát gól a vyloučení Pyszczyka hodně ovlivnilo zápas.

TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň: Začátek prvního poločasu jsme byli lepší. Dařilo se kombinovat, kluci bojovali a makali. A to jsme hráli v oslabené sestavě. O přestávce jsem je pochválil. Druhou půlku Palhanec víc tlačil a kombinoval, ale ustáli jsme to.



Sestavy


TJ Palhanec
M. Nagy [-] - R. Pavela [-] , M. Pospíšil [-] , Z. Put [-] , D. Vrbický [-] , T. Kokeš [-] , M. Stoniš [-] , D. Hendrych [-] , D. Stoniš [-] , I. Pyszczyk [-] , D. Holuša [-]

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - O. Stupeň [-] , M. Martínek [-] , J. Jureček [-] , D. Schrom [-] , D. Štencel [-] , O. Wáleczek [-] , J. Onderka [-] , T. Vícha [-] , P. Škrobánek [-] , K. Palzer [-]

ŽK: 45. P. Škrobánek . ČK: 15. I. Pyszczyk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - MEIER Milan (N), NOVÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.