Vávrovické béčko doma zvítězilo


Branky


0

Čtyřmi nastřílenými góly vyprovodily Vávrovice B Moravici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání tlačil domácí celek svého soupeře. To také vyústilo ve dva góly. Již ve 4. minutě skóroval vávrovický Přemysl Váleček. Ten číhal ve velkém vápně, přišla mu přihrávka a s ledovým klidem přehodil gólmana hostí. Ve 13. minutě se opět trefil domácí útočník Váleček. Ten dostal přihrávku od Šenka a vyřítil se ze strany sám na brankáře. Lehkou střelou k tyči vsítil druhý gól zápasu.

 

 

Hosté se mezi sebou hádali, moc neběhali a hráli agresivně. Ze své hry nevytěžili žádnou branku. A tak po skončení první půle vedly Vávrovice 2:0.

 

Ihned po rozehrávce druhého poločasu se míč dostal k domácímu Šenkovi. Nahrál Vegelovi a ten pěkně obhodil brankáře. Vávrovice měly v zápase spoustu šancí, které neproměnili. Váleček střílel nad bránu, Slíva vyslal jedovatou střelu na brankáře, který ji vyboxoval.

 

V 61. minutě se radovali hosté. Hanák na rohu šestnáctky vypíchl obránci míč. Proti němu vyběhl gólman Banetka a Hanák ho povedeným obloučkem přehodil. O čtyři minuty později byl u dalšího gólu opět Hanák. Vávrovický brankář se špatně domluvil s obráncem, Hanák mu vypíchl míč a přelstil gólmana.

 

 

V 76. minutě neproměnil jasnou tutovku domácí Vegel. Dvě minuty před koncem vávrovičtí zvýšili výsledek na konečných 4:2, když se po zahrání rohu zmocnil v mele, ke které došlo před bránou, Jan Chryczyk a uklidil ho do brány. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice B
Přemysl Krčmařík: Celý zápas jsme tlačili a byli fotbalovější. Bohužel se nám nepodařilo proměnit spoustu šancí. Hosté se chovali hrozně, hádali se mezi sebou a faulovali.

TJ Moravice
Jan Smolek: Po třech chybách stopera jsme prohrávali 3:0. Po menším přeskupení sestavy jsme stáhli konto na 3:2 a dostali čtvrtý gól. Nedařilo se nám potvrdit výkony předchozích zápasů. Snažili jsme se tlačit a zvrátit zápas, ale klukům se nechtělo běhat.



Počet diváků: 18. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - KOŠÁRKOVÁ Hana (N), HANÁK Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.