Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovice doma vybojovaly tři body


Branky


0

Přestože hosté tabulkově silnějšímu soupeři první půli odolávali, nakonec se z výhry radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumovice hostily na svém trávníku Sokol Deštné. Na začátku utkání šel brumovický Král sám na gólmana, přihrál volnému Bartuskovi, který však přihrávku přeběhl. Po úvodních osmnácti minutách vyrovnaného zápasu a šancí na oboustranách nastala pořádná přestřelka. Nulový výsledek prolomil host Rudolf Lhotský.

 

Po dlouhém nákopu před vápno chybovala obrana domácích, míče se chopil forvard Lhotzký a běžel sám na brankáře, kterého překonal. Dvě minuty na to odpověděl domácí Blažek. Po kombinaci na levé starně hřiště dostal míč Jakub Richter. Ten ho poslal uličkou do šestnáctky, v níž číhal Blažek, který obstřelil gólmana a srovnal skóre. Za dvě minuty domácí Blažek opět udeřil. Richter vyslal kolmici na roh velkého vápna Blažkovi, který zaseknul obrance a pálil do brány. Radost domácích ovšem trvala pět minut. Hosté opět vyslali dlouhý nákop před vápno, kde se po souboji ujal míče Lhotzký, který se dostal do brejku a svůj souboj s gólmanem vyhrál.

 

Pár minut před koncem první půle mohl převést vedení na stranu hostů opět Lhotzký, když neproměnil brejkovou šanci.

 

Domácí byli hratelně o trochu lepší než hosté, kteří se s nimi snažili držet krok. V 60. minutě kopal Jakub Richter přímý kop. Jeho střela z pětadvaceti metrů obletěla zeď a doplachtila k tyči do brány. O deset minut později vysunul brumovický Richter nahrávku do šestnáctky na Blažka, který vystřelil. Brankář jeho střelu vyrazil před Krále, který mu poslal míč za záda do branky.

 

Dvě minuty před koncem se nádhernou střelou blýskl domácí Jakub Richter. Na rohu šestnáctky si vyžádal nahrávku od Blažka a povedenou střelou k tyči navýšil skóre.

 

Po závěrečném hvizdu se domácí mohli radovat ze tří bodů.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Deštné
Jan Kamrád: Brumovice byly mírně lepší, ale hrála se vyrovnaná hra. Nastoupili jsme v kombinované sestavě. Po vyrovnaném prvním poločasu druhou půli velmi ovlivnil hlavní rozhodčí, když neodpískal jasnou penaltu a hrubý zákrok potrestal pouze přímákem bez karty. Pokazil celou ideu fotbalu a spoustu z nás na fotbal už nemá chuť.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Valošek [-] , V. Porubek [-] , R. Backa [-] (65. D. Kašpařík [-] ) , R. Kubičík [-] , J. Šrek [-] , V. Silber [-] - T. Vavrečka [-] , J. Richter [-] - A. Král [-] , L. Blažek [-]

TJ Sokol Deštné
J. Kamrád [-] - M. Bedrunka [-] , M. Maruszák [-] , R. Tesař [-] , D. Svoboda [-] - L. Kachtík [-] , . Kučerka [-] , Z. Pekárek [-] - I. Motyčka [-] , R. Lhotzký [-] - M. Mosný [-]

ŽK: 42. A. Král - 33. I. Motyčka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - PORUBEK Jaroslav (N), KOZÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.