3:0
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Šrek [-] , R. Kubičík [-] , V. Porubek [-] , J. Valošek [-] - M. Schreier [-] , M. Nowak [-] , J. Richter [-] - L. Blažek [-] , J. Vavrečka [-] , A. Král [-]

TJ Sokol Sosnová
T. Hula [-] - J. Bala [-] , M. Lazar [-] , L. Klement [-] , R. Kaštovský [-] , R. Chabroň [-] , J. Tomeček [-] , J. Pokoš [-] , R. Nekoranec [-] , D. Moravec [-] , O. Kaštovský [-]

ŽK: 16. L. Blažek - 16. R. Kaštovský . ČK: 75. D. Moravec , 76. R. Chabroň .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2016 06:30
Tým sosnové je kapitola sama o sobě. Přes letité stížnosti s tím svaz dodnes nic neudělal. Pochybuji že se něco změní. Co se přesně stalo v Brumovicích?
25. 9. 2016 09:55
Nevěřil jsem tomu, pochyboval jsem, říkal jsem si, to není možné, ale bohužel je to tak. Sosnová do soutěžního fotbalu nepatří, je to banda (až na vyjímky) tupých hovad a bezmozků, nechápu jejich motivaci hrát fotbal!!! Apeluji proto na ostatní týmy, aby podaly protest a zasadí se o to, aby takový "tým" nemohl nadále hrát v žádné soutěži. Situace se bude řešit na sekci, doporučuji ostatním týmům, i za cenu kontumace, nejezdit do Buranova, Je potřeba vyloučit tuto sebranku ze všech soutěží FAČR!!!