Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní obrat Holasovic


Branky


0

Radkov po dvaceti minutách vedl o dvě branky. Holasovice však v následném průběhu skóre čtyřmi góly otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání jsme vstoupili hrůzostrašně. Už v 7. minutě jsme prohrávali 1:0. Domácí navíc trefili ještě tyč. Další rána pro nás přišla ve 20. minutě, když domácí Radkov zvýšil už na 2:0. Hned z rozehrávky a skvělé akce na jeden dotek se dokázal prosadit krásnou střelou k tyči Jiří Matýsek a snížil na 2:1. Vyrovnání přišlo po rohovém kopu, kdy domácí obrana odvrátila míč pouze na velké vápno, kde si jej zpracoval Jiří Dehner a nekompromisně tvrdou střelou pod břevno nedal brankáři šanci. Oba celky měly v prvím poločase několik dalších jasných šancí. Domácí treflili dokonce 2x tyč, hosté jednou. Poločas tedy skončil smírně 2:2. 

 

Druhý poločas jsme začali dobře. Krkolomným gólem nůžkami se prosadil Jan Herber. Domácí stále hrozili nebezpečnými akcemi a střelami. Definitviní uklidnění nám přinesl až gól pár minut před koncem, který vsítil Aleš Schreier do prázdné brány po perfektní přihrávce Vojty Bordovského. Utkání tak skončilo 2:4. 

 

Byl to velmi zlý zápas, který se hrál na tragickém trávníku. Hřiště připomínalo oranisko, navíc bylo extrémně krátké a úzké. Domácí težili z tohoto prostředí, které znají a byly v jistých pasážích lepším týmem. Zejména na začátku utkání. Nakopávali balony, každá standardka a aut byly velice nebezpečné. Nakonec po těchto situacích hosté trefili asi 4x během utkání tyč. My jsme dnes na příšerném hřišti nemohli uplatnit naši kombinační hru. Zpočátku jsme vůbec nemohli najít recept, jak se dostat k bráně soupeře, ohrozit ji a vynutit si trvalejší tlak. Jediné pozitivum z toho zápasu vidím v tom, že domácí postavili nové kabiny, které jsou nádherné. I díky tomu už se jde i zde po zápase okoupat. 

 

Autor: David Dehner



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Holasovice
David Dehner (obránce): Hrozné hřiště, hrozná hra. Všechno bylo špatně. Na tento zápas chci co nejrychleji zapomenout. Doufám, že podobné hřiště nás v brzké době nikde nečeká.



Sestavy


TJ SPS Radkov
T. Pretsch [-] - D. Fišer [-] (75. D. Lupa [-] ) , J. Kudla [-] , M. Rozehnal [-] , P. Mader [-] (71. M. Bek [-] ) - T. Masnica [-] (46. R. Machač [-] ) , Z. Hrubý [-] , P. Prda [-] - D. Stančík [-] , O. Chreno [-] - J. Jirout [-]

TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] (76. L. Matýsek [-] ) , J. Herber [-] , V. Bordovský [-] (86. S. Drosdek [-] ) , A. Schreier [-] , J. Dehner [-] , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] (46. A. Mosler [-] ) , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: BUČEK Martin - PRDA Václav (N), DEHNER Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.