1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada otočila skóre ve druhém poločase


Branky


0

Po prvním poločase sice Bolatice o jednu branku vedly, ale Závada dvěma góly zápas zvrátila ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v Bolaticích nabídl derby mezi domácí družinou a hosty ze Závady. V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie. Hrálo se především ve středu hřiště s minimem šancí na obou stranách. Ve 29. minutě pálil bolatický hráč z voleje, ale jeho pokus brankář Petr Krajíček vychytal.  O dvě minuty později dostal za hostující obranu dlouhý míč do běhu Ondřej Langer, který s klidem svůj samostatný nájezd proměnil - 1:0. Zbytek poločasu se odhrál mezi šestnáctkami obou týmů. Do kabin tak odcházeli spokojenější Bolatice. 

 

Ve druhém poločase převzala taktovku hry hostující Závada. Ve 48. minutě zahodil velkou šanci Daniel Gryz. V 53. minutě zahodil samostatný nájezd Lukáš Staňo. O dvě minuty později se hosté radovali z vyrovnávací branky, když ve skrumáži uklidil míč hlavou k tyči Jiří Lébl - 1:1. V dalším průběhu hry se více do útoku tlačila Závada. V 68. minutě už míč z hlavy Lukáše Staňa směřoval do branky, ale v poslední chvíli ho hostující obránce uklidil do bezpečí. Patnáct minut před koncem nadějně rozvíjející akci domácích vyřešil brankář Krajíček. V 84. minutě se uvolnil hostující David Kubiš, když jeho střelu srazil domácí obránce mimo tři tyče. Dvě minuty před koncem zahrávala Závada rohový kop a míč se odrazil na hranici velkého vápna k Václavu Ritnošíkovi, který ho z první napálil do levého horního rohu a rohodl o výhře Závady - 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Hrál se typický derby zápas a bylo to poměrně vyhecované. My jsme se v prvním poločase ujali vedení. Ve druhém poločase převzali iniciativu hosté, začali nás přehrávat a dokázali vyrovnat. Když už to vypadalo na remízu, vypálil jejich hráč z dvaceti pěti metrů do šibenice.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): První poločas byl tvrdý a hrálo se hodně ve středu. Závada šanci neměla. Domácí se ujali vedení. Ve druhém poločase jsme byli lepší, aktivní a dokázali jsme skóre zvrátit ve svůj prospěch.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - R. Plaček [-] , P. Tomšů [-] , T. Radošovský [-] (58. D. Sikora [-] ) , D. Kampík [-] , P. Boček [-] , O. Langer [-] , F. Kocián [-] (69. J. Bortlík [-] ) , P. Nawrath [-] , D. Sněhota [-] , P. Šimeček [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - D. Kubiš [-] , T. Janeček [-] , L. Staňo [-] , J. Lébl [-] , V. Ritnošík [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-]

ŽK: 48. P. Šimeček , 62. P. Tomšů - 35. J. Sniehotta .
Hráči zápasu: D. Sněhota - J. Náwrath , P. Krajíček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - JARZAB Jaroslav (N), CHŘÍBEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.