P. Kubiš 78. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body se dělily mezi oba soupeře


Branky


78. P. Kubiš (p.) - 8. T. Král
0

Bohuslavice po první půli vedly, ale Strahovice ve druhé vyvinuly tlak a srovnaly z penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Strahovic přijely v sobotu Bohuslavice. Hrálo se na velice těžkém terénu, který ztěžoval kombinaci, ale i přesto si obě družiny vypracovaly dostatek šancí. Úvodní desetiminutovka patřila hostující ekipě z Bohuslavic. Hned zkraje zápasu zahrozil dvakrát Vojtěch Janoš a jednou Tomáš Kretek, ale gólově se prosadit nedokázali. Převaha hostů vygradovala v 8. minutě, když rohový kop připlul na hlavu Tomáše Krále, který ho trkl do protipohybu domácího gólmana Jakuba Halfara - 0:1. Po obdržené brance převzaly taktovku Strahovice, a hlavně duou Patrik Kubiš a Jakub Stříbný hostům hodně zatápělo. Střela Kubiše ze 12. minuty hodně vystrašila hostujícího gólmana Řehánka. O chvíli později se dostal k balonu po chybě hostující defenzivy Kubiš, ale v zakončení selhal. Ve 20. minutě vyslal Kubiš do úniku Stříbného, který volil razatní střelu, která skončila hodně vedle branky. Po půlhodině hry byl v hostujícím vápně v nadějné pozici faulován Dominik Beneš, ale píšťalka sudího zůstala němá. Do konce poločasu se už nic nestalo. 

 

I ve druhé půli hraly prim Strahovice. Hodně vidět byl střídající Petr Lhotský starší, který připravil svým spoluhráčům tři vyložené brankové příležistosti. Nejdříve našel dobře postaveného Radka Hladíka, který seznámil míč pouze s tyčkou. Po hodině hry dobře přihrál Jakubu Stříbnému, který vhodný okamžik k zakončení prováhal. Do poslední šance vyslal Štěpána Beneše, jehož střelu z pěti metrů zblokovala hostující obrana. V 78. minutě fauloval v hostujícím vápně Ivo Dominik Michaela Hluchníka, a domácí Patrikem Kubišem vyrovnali - 1:1. Po vyrovnávací brance Bohuslavice zjednodušily hru a získaly převahu. V dobrých příležitostech se objevili Vojtěch Janoš a Aleš Barč, ale se skórem už nepohnuli a utkání dospělo k remízovému konci. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Byli jsme lepším týmem a z mého pohledu to byl z naší strany vydařený zápas. Soupeř hrál pouze prvních deset minut, a pak když dostal branku.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Byl to vysloveně remízový zápas. Hrálo se na těžkém podmočeném terénu, přihrávky byly komplikovanější. Šance byly na obou stranách a proto je konečný výsledek spravedlivý.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - R. Hladík [-] , P. Hluchník [-] , M. Obrusník [-] , V. Štefek [-] - A. Černý [-] (46. P. Lhotský [-] ) , J. Stříbný [-] (67. M. Hluchník [-] ) , Š. Beneš [-] , M. Nevřela [-] (46. J. Beneš [-] ) - P. Kubiš [-] , D. Beneš [-]

SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - P. Cigán [-] (46. L. Piskoř [-] ) , F. Hrubý [-] , T. Král [-] , M. Šramel [-] , A. Barč [-] , D. Kotzur [-] (46. P. Štefek [-] ) , I. Dominik [-] , T. Kretek [-] , T. Chlopčík [-] (83. J. Cyrus [-] ) , V. Janoš [-]

ŽK: 86. Š. Beneš .
Hráči zápasu: P. Lhotský - V. Řehánek , M. Šramel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - BENEŠ Petr (N), RYCHLÝ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.