2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice i v deseti porazily Darkovičky


Branky


0

Darkovičky hrály víc jak sedmdesát minut přesilovku. Sice se ujaly vedení. O něj však přišly na přelomu poločasu dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice chtěly složit reparát za minulý zápas s Bolaticemi a do cesty se jim postavily Darkovičky. Domácí měli v brance útočníka Petra Kubjatka. Už ve 3. minutě se zjevil zcela sám před domácím brankářem Kubjatkem David Hruška, ale svou střelou ho pouze nastřelil. V 16. minutě zcela zbytečně fauloval domácí forvard David Havranke bez míče hostujícího hráče, a musel předčasně pod sprchy a hostům se tak nabídla možnost hrát dlouhou přesilovku. Tu hosté využili ve 29. minutě, kdy se po akci ve středu hřiště dostal k míči Jan Kneifel a přehodil domácího strážce svatyně - 0:1. Domácí v dalším průběhu zápasu hrozili hlavně z rohových kopů a přímých kopů. Jeden z rohů pak skončil ve 40. minutě gólem. Roh zahrával Tomáš Zips, a míč z hlavy Michala Kryštofa skončil u tyče hostující brány - 1:1.

 

Po přestávce se dokonce Sudice ujaly vedení. Opět zahrával rohový kop Tomáš Zips a jeho jmenovec Riemel tečoval míč přímo pod břevno hostující kasy - 2:1. Po gólu byly Sudice o něco lepším týmem. Hrálo se ale hlavně ve středu hřiště, od šestnáctky k šetnáctce. Domácí byli nadále nebezpeční hlavně z rohových kopů a standardek. V 75. minutě mohl zápas rozhodnout po přímém kopu Michala Kryštofa Tomáš Riemel, ten však v nadějné pozici minul prázdnou branku. Sudice si pak už v závěru výhru pohlídaly a Darkovice tak mohly splakat nad výdělkem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Hodně ovlivnilo zápas zbytečné vyloučení našeho hráče. I přesto byl zápas vyrovnaný a hrálo se nahoru dolů. Ve druhé půli jsme byli dokonce lepším týmem. Zápas to byl hodně bojovný, hlavně o střed hřiště. Chtěl bych kluky pochválit za bojovnost, že zápas odjezdili po zadku.

FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Prohráli jsme si to sami. Hráli jsme skoro celý zápas přesilovku, přesto, i když jsme vedli, tak jsme o vedení a výhru přišli.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
P. Kubjatko [-] - M. Kryštof [-] , M. Pitra [-] (65. L. Hlaváč [-] ) , L. Kartous [-] , M. Konečný [-] (69. A. Schwenzner [-] ) - T. Riemel [-] , P. Baránek [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , M. Kubeša [-] (75. P. Vítek [-] ) - D. Havranke [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - D. Hruška [-] (69. O. Górniak [-] ) , P. Ender [-] , P. Beneš [-] , A. Vilkus [-] , J. Míl [-] - T. Ondič [-] , L. Lička [-] , M. Ondič [-] (81. P. Adamčík [-] ) , V. Mikula [-] - J. Kneifel [-]

ŽK: 33. M. Kryštof - 19. T. Ondič , 34. L. Lička , 86. A. Vilkus . ČK: 16. D. Havranke .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - MOLNÁR Radim (N), SCHEBESTIK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.