1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice překvapivě vezou tři body z Benešova


Branky


0

Dolní Benešov doma padl se Štěpánkovicemi, které si tak poprvé v této sezóně připsaly plný bodový zisk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Dolním Benešově se zdrodilo překvapení kola, když si předposlední Štěpánkovice z Benešova odvezly poprvé v sezóně plný bodový zisk. Hned v úvodu v nadějné pozici přestřelil dolnobenešovský trenér Richard Husovský branku. Na druhé straně vyslal Martin Lukovics do úniku Jiřího Vendelína, který si obešel tři protihráče a střelou ze šestnácti metrů seznamil balon s břevnem domácí svatyně. O chvíli později na malém vápne přestřelil Patrik Kubiš hostující klec. Dominik Klinger vyslal po dvaceti minutách do úniku Richarda Husovského, jehož vychytal domácí brankář Michal Tomíček. O pár okamžiků později rozetřásl Dominik Klinger břevno hostující branky. Zhruba ve 25. minutě si Martin Pluške narazil s Petrem Grygarčíkem. Našel pak přihrávkou Michala Grigarčíka, který patičkou vyzval ke skórování Patrika Benka, kterému však zvlhl střelecký prach. Ve 28. minutě si centry vyměnili balon Lukáš Bielan s Patrikem Benkem, který tentokrát otevřel skore - 0:1. Posledních patnáct minut první půle se odehrálo hlavně ve středu hřiště a skóre se již neměnilo. 

 

Vstup do druhého poločasu měli lepší domácí fotbalisté. Hned ve 48. minutě prodloužil centr ze strany hlavou Michal Spruch na Richarda Husovského, který protlačil balón do sítě - 1:1. Pak Benešov hosty přitlačil a ti se bránili jen za cenu odkopů. Paradoxně to ale byli hosté, kdo vsítil branku. Po necelé hodině hry vybojoval míč střídající Michal Nowický pro Michala Grigarčíka, který si ho navedl na střed a z hranice velkého vápna propálil vše co mu stálo v cestě - 1:2. Benešov se pak snažil srovnat. Lukáš Stříbný přepálil z pěti metrů branku. Střela Pavla Baránka zase skončila těsně nad. Štěpánkovice pojistily svůj náskok v 78. minutě, když si Patrik Benek narazil merunu s Petrem Grygarčíkem a střelou k tyči potřetí zarmoutil domácí fandy - 1:3. Benešov pak sice ještě chtěl něco s výsledkem udělat, ale jehoi snaha přišla vnivěč a hosté výhru ubránili. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Oni byli v první části lepší, ale my jsme zase měli více tutovek. Po poločase jsme velmi brzy vyrovnali. Pak jsme je přivřeli, ale inkasovali jsme druhou branku. Snažili jsme se vyrovnat, ale dostali jsme třetí gól a už jsme na to nedokázali reagovat.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Několikrát nás podržel brankář Tomíček. V prvním poločase oni byli lepší, ale i my jsme hrozili a ujali jsme se vedení. Než jsme se ve druhém poločase rozkoukali, tak domácí vyrovnali. Po brance nás pak Benešov zatlačil a my jsme jen odkopávali. Pak šel na hřiště Michal Nowický, který zařídil druhou branku. Pak se hrálo víceméně mezi šestnáctkami. Nám se podařilo vsítit třetí gól a výsledek už ubránili.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] , D. Klinger [-] , A. Baránek [-] , M. Spruch [-] , J. Reichel [-] (71. L. Šikora [-] ) , M. Vaculík [-] (75. R. Pačka [-] ) , P. Faika [-] , M. Kubiš [-] , J. Janovský [-] (78. A. Urban [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Tomíček [-] - J. Vendelín [-] , L. Jurček [-] , M. Lukovics [-] , M. Grigarčík [-] , M. Pluške [-] , P. Benek [-] , L. Bielan [-] (58. M. Nowický [-] ) , T. Wolf [-] , M. Tomíček [-] , P. Grygarčík [-]

ŽK: 53. R. Husovský , 53. M. Kubiš , 56. P. Faika - 31. M. Grigarčík , 81. P. Benek .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: KRZISCH Roman - KRZISCH Michal (N), BARÁNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.