Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 13:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice zaspaly úvod zápasu a ztrátu už nedohnaly


Branky


0

Hať odskočila domácím až na čtyřbrankový rozdíl. Bohuslavice ještě do poločasu korigovaly dvěma góly. Hať zhruba patnáct minut před koncem dala pátý gól. Domácí už jen snížili na jednobrankový rozdíl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaní domácí naprosto prospali úvod zápasu. Hať podcenění z jejich strany využila bezezbytku. Už ve 4. minutě dostal hostující Radek Chmelař míč za obranu a byl neomylný - 0:1. O tři minuty později se situace zopakovala a domácí podruhé lovili míč ze sítě, když úspěšným střelcem byl opět Radek Chmelař - 0:2. Čtvrthodinu hrůzy pro domácí zakončil střelou ze šestnácti metrů Michal Tesař - 0:3. Na čtyřbrankový rozdíl zvyšoval ve 33. minutě střelou Adam Heglas - 0:4. Teprve nyní začaly Bohuslavice zvedat hlavu. Nejdříve si ale několikrát vylámaly zuby na brankáři Richardu Marčákovi. Ve 39. minutě po centru Jana Krupy poprvé rozjásal domácí fandy Tomáš Kretek - 1:4. O dvě minuty později dorážel míč do brány Petr Štefek - 2:4. 

 

Druhé dějství už bylo plně v režii Bohuslavic. Hať se jen víceméně bránila. Šance domácích zahodili postupně Tomáš Kretek, Petr Štefek, Jan Vitásek a Michal Šramel. Pak z ojedinělého protiútoku uděřila Hať. V 73. minutě skončila střela Michala Starowicze za zády brankáře Cyruse - 2:5. Bohuslavice vyvinuly velký tlak. V 85. minutě se po individuální akci prosadil podruhé v zápase Tomáš Kretek - 3:5. O dvě minuty později korigoval na rozdíl jediné branky Jan Krupa - 4:5. Na vyrovnání už nezbyl Bohuslavicím čas, a tak si Hať domů odvezla překvapivé tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Z naší strany odfláknutý zápas. Mysleli jsme, že se soupeř porazí sám. Prohrávali jsme během zápasu o čtyři branky. Zhruba kolem třicáté minuty jsme převzali otěže hry a do poločasu snížili dvěma góly. Ve druhém jsme sice jasně dominovali, ale hosté nám utekli o tři branky a my v závěru už jen korigovali na rozdíl jediné branky.

TJ Sokol Hať B
Patrik Horák (kapitán): Prvních dvacet minut bylo zcela v naší režii a domácím jsme utekli. V závěru poločasu už jsme se trápili. Ve druhém už jsme byli horším týmem.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - T. Hruška [-] (35. P. Štefek [-] ) , J. Vitásek [-] (46. J. Krupa [-] ) , V. Mička [-] , F. Hrubý [-] , T. Král [-] , A. Barč [-] , M. Šramel [-] , I. Dominik [-] , T. Kretek [-] , T. Chlopčík [-]

TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - D. Štverka [-] , T. Gazdík [-] (10. M. Tesař [-] ) , R. Chmelař [-] , J. Macháček [-] , M. Starowicz [-] , A. Heglas [-] , J. Válek [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] , M. Sojčák [-]

Počet diváků: 15. Rozhodčí: PUFFLER Jan - LIŠKA Tomáš (N), ZHÁŇAL Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.