1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nepříliš pohledném zápase vydřely výhru Strahovice


Branky


0

Rozhodující okamžik zápasu přišel zhruba dvacet minut před koncem, když padla branka z kopačky Patrika Kubiše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky z Dobroslavic přijel svou pozici obhajovat do Strahovic. Záps příliš pohledného fotbalu nenabídl a fanoušci se po většinu zápasu nudili. Hra se většinou odehrávala ve středu pole, s množstvím soubojů o každý metr hřiště. Fotbalovější byli po celé utkání hosté z Dobroslavic. Měli míč na svých kopačkách častěji, i lépe kombinovali. Jejich snaha však vždy končila před šestnáctkou domácích, když nebyli schopni překonat jejich pevnou obranu. K jediné vážnější akci v prvním dějství se dostaly Dobroslavice, ale jejich střelu zastavila branková konstrukce Strahovic. 

 

Po přestávce se obraz hry vůbec nezměnil. Dobroslavice hrály, a Strahovice se urputně bránily a tato taktika jim vycházela po celý zápas. Po hodině hry měla domácí družina opět štěstí, když dalekonosná střela Milana Lišaníka přistále opět pouze jen na tyčce domácí svatyně. V 68. minutě přišla jediná povedená akce domácích za celý zápas. Miroslav Nevřela poslal míč na Patrika Kubiše, který se protáhl mezi dvěma hostujícími stopery a zakončil svůj průnik střelou do sítě - 1:0. Posledních dvacet minut už se hrál nekoukatelný fotbal, když se domácí mužstvo pouze jen bránilo. A když přežily Strahovice i čtyř minutové nastavení, tak si připsaly šťastné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Velice těžký zápas. Dobroslavice byly lepším týmem, ale jejich snaha končila pouze před šestnáctkou.My jsme hráli jako tým, soustředili jsme se na obranu a celý zápas tahali za kratší konec. Ale výhru jsme se štěstím vydřely.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): V utkání jsme byli lepší, my jsme hráli pořád, oni nehráli nic. Balon jsme měli na kopačkách asi ze sedmdesáti procent. Nehraje se ale na krásu, ale na góly, a ten daly Strahovice.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - T. Němec [-] , P. Hluchník [-] , F. Schenk [-] , M. Obrusník [-] - M. Nevřela [-] , Š. Beneš [-] , A. Černý [-] (73. D. Novák [-] ) , V. Štefek [-] (87. T. Hanzlík [-] ) - P. Kubiš [-] , P. Slavík [-] (21. J. Beneš [-] )

TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - J. Klekner [-] , M. Knopp [-] (82. P. Tůma [-] ) , T. Voves [-] , V. Chromečka [-] , M. Hrubý [-] , D. Tůma [-] , T. Krejčí [-] (64. R. Haluska [-] ) , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 73. M. Nevřela , 90. Š. Beneš - 32. J. Klekner .
Hráči zápasu: J. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: RUČKA Jakub - VANĚK Pavel (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.