Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať obrátila zápas ve druhé půli a po dlouhé době zvítězila


Branky


0

První poločas vyhrála těsným rozdílem Závada. Hať ve druhém poločase přidala a skóre otočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať přivítala na svém hřišti Závadu a odehrála zápas v opačném gardu než je zvyklá. Tentokrát Hať po poločase prohrávala, a ve druhém dějství skóre otočila. V prvním dějství byla opticky lepším týmem Závada, která se po deseti minut ujala vedení, když chyby domácího stopera využil závadský Lukáš Staňo a svůj samostatný nájezd v pohodě zakončil - 0:1. Za nepřiznivého stavu zahodil nadějnou šanci domácí Michal Starowicz. Své zaváhání napravil pět minut před odchodem do kabin, když centr zleva zametl hlavou do brány - 1:1 Domácí dostali gól do šatny, když Staňo vybídl k průniku Daniela Gryze, který napálil míč směrem na bránu, a ten se odrazil od břevna za brankovou čáru - 1:2.

 

Branka do šatny, ale domácí nezaskočila a ve druhém poločase na hosty vletěli a podařilo se jim skóre zvrátit. V 52. minutě utekl po levé straně Michal Tesař a z hranice pokutového území dokázal vyrovnat - 2:2. O deset minut později se dostal míč k zcela osamocenému Michalovi Tesařovi, který ho pohodlně uklidil do brány - 3:2. O chvíli později domácí Martin Schimanek tvrdou střelou málem rozlomil břevno. V 77. minutě dostál přihrávku do pokutového území Lubomír Machalla a střelou z jedenácti metrů nedal hostujícímu brankáři Krajíčkovi šanci - 4:2. Závada už jen výsledek korigovala, když svou druhou brankou v zápase se prosadil Lukáš Staňo - 4:3. Hať už ale výhru nepustila a připsala si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Konečně jsme v zápase prohrávali, a zápas otočili díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase. Mohli jsme dát klidně o dvě až tři branky více.

TJ Sokol Závada
Jiří Lebl (hrající trenér): Do vedení jsme se dostali po samostatném nájezdu Lukáš Staňa. Soupeř zvedl hlavu a rychle se vyrovnáním vrátil do zápasu. Před poločasem jsme jsme šli do vedení Gryzem. To bylo z naší strany všechno. Ve druhém poločase jsme nás Hať jednoznačně přehrála. My jsme dokázali pouze snížit na 4:3 Staněm. Soupeři gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
T. Němec [-] - T. Gazdík [-] , L. Tyleček [-] (78. M. Kupka [-] ) , M. Tesař [-] , J. Macháček [-] , M. Starowicz [-] (85. O. Chmelař [-] ) , M. Schimanek [-] (88. J. Majer [-] ) , J. Válek [-] , L. Štverka [-] , L. Machalla [-] , J. Fryštácký [-] (72. M. Sojčák [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , P. Chřibek [-] (54. J. Lébl [-] ) , V. Ritnošík [-] , M. Balon [-] (74. J. Cigán [-] ) , D. Gryz [-] , A. Dihel [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , T. Janeček [-] (34. M. Kozel [-] ) , J. Boček [-]

ŽK: 25. D. Gryz .
Hráči zápasu: L. Machalla - L. Staňo .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.