0:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nasázely domácím půltucet


Branky


27. V. Janoš , 49. V. Janoš , 50. V. Janoš , 58. P. Cigán , 65. T. Kretek , 73. L. Piskoř
0

V prvním poločase bylo ještě skóre těsné. Ve druhém spustily Bohuslavice kanonádu a přidaly pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod střetnutí mezi Štěpánkovicemi a Bohuslavicemi vůbec nenapovídal na tak jasný výsledek. Hrála se vyrovnaná kopaná. Více šancí přecei jen ale měly hostující Bohuslavice. Po čtvrthodině hry se v nadějných situacích ocitl Tomáš Kretek, ale byl neúspěšný. V 28. minutě zakončil odvážný individuální průnik střelou do branky Vojtěch Janoš - 0:1. V dalších šancích se objevil opět Tomáš Kretek, ale opět hlavou meířil přesně. Daniel Kotzur zase mířil vysoko nad. Za domácí se dostal k nepříjemné střele Jiří Vendelín. Ta však jen těsně minula hostující branku. 

 

 Po přestávce nasázely Bohuslavice domácím v rychlém sledu tři branky a bylo prakticky po zápase. V 49. minutě zametl do brány centr Tomáše Kretka agilní Vojtěch Janoš - 0:2. O minutu později si oba fotbalisté akci zopakovali a Vojtěch Janoš střelou z dvaceti metrů zkompletoval čistý hattrick - 0:3. V 59. minutě po chybě štěpánkovické defenzivy dorážel míč za záda domácího brankáře Petr Cigán - 0:4. Štěpánkovice pak dvakrát ohrozily bohuslavického brankáře Vojtěcha Řehánka střelami Michala Nowického a Martina Pluškeho. Pátý úder zasadil domácím Tomáš Kretek, který si udělal dva obránce, nasadil kličku brankáři a uklidil míč do brány - 0:5. Domácí pak zahrozili pokusy Jiřího Kolečkáře a opět Martina Pluškeho. Účet zápasu uzavřel v 73. minutě střelou z dvaceti pěti metrů Lukáš Piskoř - 0:6. V závěru ještě zahodili šance hostující Jan Vitásek, Tomáš Kretek, Vojtěch Janoš a Lukáš Piskoř. 

 

zdoj foto: TJ Sokol Štěpánkovice-facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): Zápas byl ze začátku vyrovnaný. Jak jsme začali získávat převahu, tak jsme paradoxně inkasovali branku. Hra se srovnala a hrálo se mezi šestnáctkami. Ve druhé části jsme vystřídal dva krajní záložníky, a než jsme se s tím srovnali, tak jsme třikrát inkasovali a sesypali jsme se.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Soupeř asi prvních deset minut kousal, a kdyby něco vymyslel, tak by se asi zápas vyvíjel jinak. Po čtvrthodině jsme převzali otěže zápasu my, ale naše zakončení v prvním poločase bylo jalové. Po poločase jsme spustily kanonádu a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
F. Drastík [-] - J. Machala [-] , D. Kožušník [-] (46. M. Tomíček [-] ) , L. Jurček [-] , J. Vendelín [-] , M. Nowický [-] , P. Benek [-] , L. Bielan [-] (46. J. Kolečkář [-] ) , M. Pluške [-] , M. Tomíček [-] , J. Václavík [-] (75. L. Kožušník [-] )

SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - P. Štefek [-] (46. L. Piskoř [-] ) , T. Král [-] , A. Barč [-] (68. T. Petřík [-] ) , M. Šramel [-] , I. Dominik [-] , P. Cigán [-] (57. J. Vitásek [-] ) , D. Kotzur [-] (46. T. Hruška [-] ) , T. Kretek [-] , T. Chlopčík [-] , V. Janoš [-]

ŽK: 38. P. Benek , 85. M. Tomíček - 50. M. Šramel .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HARAZIM Robert (N), BLOKŠA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.