Hrající trenér Husovský připravil Oldřišov o body


Branky


0

První poločas se změnil v divokou přestřelku, ve které padlo šest branek. Druhá půle už bohatá na góly nebyla. Padl pouze rozhodující gól do sítě Oldřišova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas souboje mezi Oldřišovem a Dolním Benešovem nabídl pro oko diváka brankové hody. Už v 5. minutě dával Michal Spuch míč pod sebe na Michala Vavřínka, který levou nohou promáchl před prázdnou brankou. Do vedení se tak dostala domácí družina, když si Jakub Vavrečka narazil s Jaroslavem Klementem, který narýsoval přesnou přihrávku na Iva Hofera, který se nemýlil - 1:0. Běžela třinácta minuta, Lukáš Stříbný našel přihrávkou Aleše Baránka, kterému byla domácí branka malá. Ve 24. minutě utekl hostujicim zadákům Jaroslav Klement a zkušeně zavěsil - 2:0. Hned vzápětí mohl navýšit vedení domácích Vojtěch Bechný, ale prázdnou branku netrefil. To byl asi klíčový okamžik, protože hned vzápětí Benešov snížil a vrátil se do zápasu. V 27. minutě šel Adrian Urban sám na domácího brankáře, kterého svou střelou pouze nastřelil. Odražený míč se dostal na hranici šestnáctky k Marku Kubišovi, který ho s přehledem zasunul do prázdné brány - 2:1. O minutu později mohlo být srovnáno, ale Vavřinčík opět nezachoval chladnou hlavu. V 32. minutě střelu hostujícího Aleše Baránka bravurně vyrazil na roh Lukáš Kremser. Ve 34. minutě se už hosté vyrovnání dočkali, když Pavel Faika odcentroval míč a Lukáš Stříbny ho z voleje zametl do sítě - 2:2. Z vyrovnání se hosté těšili jen tři minuty. Daniel Hartoš vybojoval míč a vyslal do samostatného nájezdu Jaroslava Klementa, který z úhlu poslal míč na zadní tyč - 3:2. Do kabin se ale šlo za vyrovnaného stavu, když Marek Kubiš vyslal za obranu Aleše Baránka, který přehodil domácího brankáře - 3:3.

 

Druhé dějství už tolik branek nenabídlo. Zpočátku se hrála vyrovnaná partie. V 47. minutě pálil hostující trenér Richard Husovský z otočky nad. Pak domácímu Oldřišovu neuznal rozhodčí branku kvůli ofsajdu. V poslední dvacetiminutovce hosté Oldřišov zatlačili. Michal Spuch po centru Lukáše Stříbného uklidl míč hlavou pouze do tyče. O chvíli později ho napodobil střelou ze šestnácti metrů Richard Husovský. Hlavička Jana Vavřínka taky správný směr nenašla. Rozhodující okamžik zápasu přišel sedm minut před koncem, kdy se prodral do vápna Lukáš Stříbný, který našel Aleše Baránka, který byl důrazný v souboji s domácím brankářem, a našel přihrávkou Richarda Husovského, který rozhodl - 3:4. Hosté si pak v závěru výsledek pohlídali, když zkušeně drželi balon a domácím jej skoro nepůjčili.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Zápas skončil těsným výsledkem, a zase ty body nemáme, ale určitě to přijde. Zápas byl pěkný pro oko diváka.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Zápas byl hodně vyhecovaný. První poločas mohl klidně skončit i 5:5, protože šance byly na obou stranách. Druhá půle byla zpočátku vyrovnaná. V poslední dvacetiminutovce jsme je trošku zatlačili a vsítili rozhodující branku.



Počet diváků: 21. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - JADRNÝ Michal (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.