1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře rozhodl Kostřiba


Branky


0

Remízový zápas se hrál ve Služovicích. Domácí ale jednu šanci proměnili a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice přívítaly na svém hřišti Darkovičky. V brance měl domácí tým po celý zápas útočníka Tomasze Boreckeho. Hrála se vyrovnaná partie z obou stran, a postupem času začalo být jasné, že kdo vstřelí gól vyhraje. Po deseti minutách sklepl míč Petr Weczerek na Jiřího Gletníka, ale jeho tvrdá střela mířila pouze do středu hostující brány. O pět minut později po přihrávce Jana Kneifela, přestřelil darkovičský Michal Gai z pěti metrů domácí svatyni. V 19. minutě se skončila střela Petra Kriebela jen těsně vedle tyčky. Po půlhodině se dostal do samostatného nájezdu Milan Duda, který přihrávkou hledal lépe postaveného hráče. Jeho úmysl však brankář Borecki vystihl. V 36. minutě pozdějšímu hrdinovi Martinu Kostřibovi střela hrubě nesedla. O dvě minuty později hlava Kriebela skončila mimo hostující tři tyče.  

 

Po přestávce se odehrávala na hřišti podobná partie jako v prvním dějství. Dlouho se hra přelévala převážně mezi šestnáctkami obou týmů. V 65. minutě v jasné šanci přestřelil služovický Vojtěch Kremser. O minutu později po trestném kopu Petra Kriebela, vystrašil vlastního brankáře hostující obránce. Pak už přišel klíčový okamžik zápasu. V 68. minutě prodloužil dlouhý aut Petra Kriebela Martin Kostřiba tak, že se balon s pomocí tyče odrazil do hostující brány - 1:0. V následném průběhu se Darkovičky snažily srovnat, ale do šance se dostaly až tři minuty před závěrečným hvizdem, kdy v nadějné pozici střídající Jiří Hanus trefil hlavou špatně balon. O chvíli později na druhé straně skončila dalekonosná střela Kriebela jen těsně mimo. Služovice tak vydřely tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Party (vedoucí mužstva): Ze zápasu jsme měli trochu obavy, protože nám opět nedorazil brankář, tak musel chytat hráč z pole, ale utkání jsme zvládli a zaslouženě vyhráli. Hrál se rychlý a důrazný fotbal. Hosté měli navrch, ale do šancí jsme je nepouštěli. Nám se podařilo jednu proměnit a výhru jsme si zasloužili.

FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Typicky remízový zápas. My jsme ze čtyř tutovek ani jednu nedali, domácí po nacvičeném autu branku dali a vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
T. Borecki [-] - M. Polhoš [-] , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Polák [-] - M. Kostřiba [-] , V. Kremser [-] (85. M. Kremser [-] ) , P. Ferenc [-] (60. R. Ježek [-] ) , M. Wójcicki [-] - J. Gletník [-] - P. Weczerek [-] (75. D. Vitásek [-] )

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Beneš [-] , J. Míl [-] , A. Vilkus [-] , P. Ender [-] - T. Kabich [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] , L. Lička [-] (75. T. Ondič [-] ) - M. Duda [-] - J. Kneifel [-] (81. J. Hanus [-] )

ŽK: 10. M. Kostřiba , 33. M. Wójcicki , 77. M. Polhoš , 88. J. Gletník - 66. T. Kabich .
Hráči zápasu: T. Borecki , P. Kriebel , M. Kostřiba - P. Beneš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - MATONOHA Petr (N), HRUŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.