0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání branky nepřineslo


Branky


0

Více šancí si vypracovaly Darkovičky, ale ani jedna z družin míč za brankáře neuklidila a proto zápas skončil bezbrankovou remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před nedělním duelem á týmů, se odehrávala partie mezi jejich rezervními týmy. Zápas nepřinesl koření fotbalů, což jsou vstřelené góly. Už v 5. minutě se objevil v nadějné šanci hostující forvard Michal Gai, ale v rozhodném okamžiku si ukopl míč a z nadějné situace nic nebylo. O pět minut později si potáhl míč po křídle bolatický Ondřej Langer, ale z jeho příležitosti se taky branka neurodila. V dalším průběhu se zjevili v nadějných pozicích hostujicí Milan Duda a Radek Tesarčík, ale z jejich strany to bylo až moic upracované. Jinak se hra odvíjela mezi oběma šestnáctkami.

 

Ve druhém dějství byly opticky lepším týmem Darkovičky. Bolaticícm jako by postupně docházely síly a soustředily se více na obranu. Po hodině hry šel sám na domácího brankáře Pavla Dudu jeho jmenovec Milan, dokázal ho přelobovat, ale míč směřující do branky odvrátil do bezpečí Pawel Nawrath. V 68. minutě střídající Jan Kneifel vybídl ke skórování opět Dudu, ale balon z jeho kopáček skončil pouze na tyčce. Pak se dvakrát vřítil do šestnáctky hostů Tomáš Sněhota, ale vždy pálil vedle. Čtyri minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího mohl, stejně jako před týdnem proti Strahovicím, rozhodnout Vojtěch Mikula. Tentokrát jeho střelu ale brankář Duda vytáhl na roh. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Byl to typický remízový zápas. My měli šance, oni měli šance. Většinou se ale hra přelévala od šestnáctky k šestnáctce.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Byl to zápas o tom, kdo dá branku vyhraje. Hlavně z naši strany to byl festival zahozených šancí.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - T. Sněhota [-] , T. Radošovský [-] (79. M. Wrána [-] ) , O. Langer [-] , P. Tomšů [-] , F. Kocián [-] (46. J. Bortlík [-] ) , P. Nawrath [-] , P. Boček [-] , D. Sněhota [-] , R. Plaček [-] , P. Šimeček [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Ender [-] , A. Vilkus [-] (78. D. Hruška [-] ) , J. Míl [-] , P. Beneš [-] - V. Mikula [-] , L. Lička [-] , M. Ondič [-] (46. D. Schebestik [-] ) , M. Gai [-] - M. Duda [-] , R. Tesarčík [-] (68. J. Kneifel [-] ) -

ŽK: 18. P. Boček , 55. R. Plaček - 55. V. Mikula , 89. J. Míl .
Hráči zápasu: P. Duda - M. Duda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - KURKA Radek (N), RYCHLÝ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.