4:3
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 13:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudicím zajistila výhru penalta


Branky


20. T. Riemel , 31. P. Herrmann , 33. P. Kubjatko , 76. P. Kubjatko (p.) - 24. L. Kufka , 34. L. Jurček , 40. P. Benek
0

První poločas skončil divokým výsledkem 3:3. Výhru domácích pak zajistil z penalty útočník Kubjatko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvůli derby Štěpánkovice s Kravaři se zápas hrál už o půl druhé. Zápas, kde padlo sedm branek, se muselo divákům líbit. V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie, která přinesla šest branek. Sudice šly do vedení po dvaceti minutách hry, kdy hostující brankář Michal Tomíček podběhl centr, a Tomáš Riemel pohodlně dopravil míč do sítě - 1:0. Štepánkovice srovnaly hned vzápětí, když střela Lukáše Kufky zaplula k tyči domácí svatyně - 1:1. Sudice pak trochu zatlačily a výsledkem byla branka Pavla Herrmanna z 31. minuty, po individuální akci Petra Kubjatka - 2:1. O dvě minuty později zahrával roh Tomáš Zips a na zadní tyči stál Petr Kubjatko, který míč dopravil do sítě - 3:1. Domácí se ale z dvoubrankového vedení dlouho neradovali. Lukáš Kufka vysunul svého jmenovce Jurčeka, který nachytal domácího brankáře na švestkách - 3:2. Pět minut před přestávkou vyslal kolmicí Matěj Tomíček za obranu Patrika Benka a mohlo se zařínat opět odznova - 3:3. 

 

Druhá půle se odherávala už za trvalého tlaku Sudic. Štěpánkovice se zmohly pouze na jednu střelu. Sudice si vytvářely poměrně dost šancí. Největší spálil Ladislav Hlaváč, kterému byla z malého vápna branka malá. Rozhodující okamžik přišel čtvrthodinu před koncem. Ve vápně hostů byl faulován Petr Kubjatko a sám postižený penaltu proměnil - 4:3. V samotném závěru ještě zahodili své šance domácí Hlaváč s Kubjatkem. Domácí to všák trápit nemuselo, protože výhru uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Byl to docela pohledný zápas. Byli jsme fotbalovějším a lepším týmem a mohli vstřelit i více branek. Dva góly jsme si prakticky dali sami. Po vyrovnaném poločase jsme ve druhém na hřišti dominovali a rozhodující branku jsme vsítili z penalty.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Vít Axmann (obránce): První poločas byl vyrovnaný. Hrál se ofenzivní fotbal a skončilo to 3:3. Pak jsme se stáhli do obrany a dostali branku z penalty. Podle mě jsme na bod měli.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - P. Vítek [-] , L. Kartous [-] , M. Pitra [-] , A. Schwenzner [-] - P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , M. Kubeša [-] , T. Zips [-] - P. Kubjatko [-] , P. Herrmann [-] (35. L. Hlaváč [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Tomíček [-] - T. Wolf [-] , V. Axmann [-] (70. L. Vybrančík [-] ) , G. Slaný [-] , L. Jurček [-] , M. Nowický [-] , L. Kufka [-] , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , M. Tomíček [-] , J. Václavík [-]

ŽK: 53. J. Václavík , 56. M. Tomíček .
Hráči zápasu: P. Kubjatko - L. Kufka .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - MOLNÁR Radim (N), KOLEČKÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.