2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada rozhodla během šesti minut


Branky


0

Po bezbrankové první půli, rozhodla domácí Závada o osudu utkání během šesti minut ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada přivítala na svém hřišti Darkovice s jasným cílem, konečně protrhnout střeleckou smůlu a připsat si do tabulky první tři body. Oba týmy se nacházely před zápase ve spodní části tabulky a na hřišti se odehrávalo před zraky diváků spíše bojovné střetnutí. V prvním poločase se hrála relativně vyrovnaná partie. Obě mužstva si vytvořila několik šancí. Za domácí zahodili vyložené šance Aleš Dihel, Lukáš Staňo a Jiří Sniehotta, kteří nedokázali míč propasírovat do branky. Darkovice měly dvě šance. Patrik Lukáš se trefil pouze do tyče. Robin Halška zase svůj nadějný průnik zakončil střelou vedle branky. 

 

Ve druhém dějství se Darkovice zatáhly a soustředily se pouze na obranu. Závada celý poločas tlačila a odměnou jí byly dvě branky v síti hostů během šesti minut. V 56. minutě otevřel skóre utkání Lukáš Staňo, který se uvolnil a střelou podél brankáře napnul síť hostující brány - 1:0. O šest minut později přidal pojišťující trefu Závady Václav Ritnošík - 2:0. Do konce zápasu si Závada ještě vypracovala nějaké šance, ale s jejich proměňováním byla značně na štíru. Mrzet jí to však nemuselo, protože hosté se na nic nezmohli a domácí si připsali první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Bylo to bojovné utkání. Darkovice se víceméně po celý zápas soustředily na defenzívu. Ve druhém dějství jsme vsítily dvě branky. Výhru jsme doslova vydřeli.

FK Darkovice B
Aleš Kremser (hráč): První dějství bylo vyrovnané a skončilo taky bezbrankovou remízou. My jsme si vytvořili dvě šance. Ve druhém už byla Závada lepším týmem. Vypracovala si více šancí, z nichž dvě proměnila.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , V. Ritnošík [-] (73. A. Fojtík [-] ) , D. Gryz [-] (46. J. Boček [-] ) , R. Vitásek [-] , J. Náwrath [-] , V. Persich [-] (63. D. Tomaka [-] ) , M. Krupa [-] , J. Lébl [-] (80. T. Janeček [-] ) , J. Sniehotta [-] , A. Dihel [-]

FK Darkovice B
M. Malík [-] - P. Smetka [-] , O. Miketa [-] (55. T. Blokša [-] ) , P. Lukáš [-] , A. Večerek [-] , L. Postulka [-] , A. Kremser [-] , P. Ricka [-] (50. T. Kubín [-] ) , J. Hanzlík [-] , R. Halška [-] , T. Tvrdý [-]

ŽK: 58. J. Sniehotta - 70. T. Kubín .
Hráči zápasu: A. Dihel - T. Tvrdý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - CHŘÍBEK Vojtěch (N), ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.